Βυζάντιο - Μεσαίωνας


ΒΥΖΑΝΤΙΟ - ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
Η Σιωναζιστική Εκκλησία Α.Ε. «Καθολική και Ορθόδοξη» έπραξε πολλάκις γενοκτονίες κατά του Ελληνικού γένους. Βίαζαν, Έσφαζαν, Δολοφονούσαν Ελληνικές οικογένειες, κρεμούσαν ανάποδα τους Έλληνες και τους έκοβαν το λαιμό αφήνοντάς τους να ξεματώνουν, πεθαίνοντας έτσι αργά και βασανιστικά. Κάρφωναν τους Έλληνες πάνω σε σταυρούς και τους πετροβολούσαν μέχρι θανάτου, όπως αρμόζει στο Εβραϊκό Σιωναζιστικό έθιμο. Έσφαζαν νεογέννητα και μικρά Ελληνόπουλα πίνοντας μέσα από όργια το αίμα τους και τρώγοντας τις σάρκες τους. Έτρωγαν σάρκες και έπιναν το αίμα των Ελλήνων πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αποκτούσαν την δύναμη και τη γνώση των Ελλήνων. Μέχρι σήμερα το πράττουν αυτό μα με διαφορετικό τρόπο, με την αποκαλούμενη «Αγία Κοινωνία».

Είναι γεγονός και δεδομένο ότι η Σιωναζιστική Εκκλησία Α.Ε. «Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Ταλμουδιστές ή Καβαλιστές» έπραξαν γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων και αποτρόπαιες βάναυσες πράξεις. Το καταμαρτυρούν άλλωστε οι γραφές τους, το πηδάλιό τους και πλήθος άλλων αποδεικτικών στοιχείων. Απορίας άξιο είναι πως όλοι αυτοί οι γενοκτόνοι, βιαστές, σφαγείς, βασανιστές των Ελλήνων, όχι μόνο έχουν μείνει ατιμώρητοι για όλα αυτά που διέπραξαν μα τους φέρουν ως αγίους, πατέρες της ορθοδοξίας και του καθολικισμού, τους φέρουν ως πρότυπο πίστεως έχοντας πλήρη κυριαρχία πάνω στον Ελληνικό λαό. Μέχρι τώρα εν τω έτος 2013 κρατούν τους Έλληνες πλήρως υποταγμένους και προσκυνημένους με φόβο και τρόμο «ο θεός θα σας κάψει, ο θεός θα σας τιμωρήσει, είστε καταραμένοι» κ.α. τρομολαγνείες της Αντί-Ελληνικής Σιωναζιστικής Εκκλησίας Α.Ε. Θα έρθει όμως πολύ σύντομα η ώρα που θα πληρώσουν οι Σιωναζιστές Αντί-Έλληνες της Εκκλησίας, όπως θα πληρώσουν και οι φανατικοί και οι πιστοί οπαδοί της (Ορθόδοξοι, Καθολικοί ή Αλλιώς Ταλμουδιστές, Ινδουιστές, Καβαλιστές κ.α. Σιωναζιστές).


Αρκετοί μπουρδολόγοι μιλούν και γράφουν για τον Οθωμανισμό, ιδίως η Εκκλησία Α.Ε. και οι Ορθόδοξοι Βυζαντινοί οπαδοί της «Ανθέλληνες, Εβραιομογγόλοι (όπως Ρώσοι) κ.α.». Ξεχνούν όπως πάντα να γράψουν και να πουν την ωμή πραγματική αλήθεια. Εις όλες αυτές τις Ανθελληνικές και Σιωναζιστικές εταίρες απαντούμε τα εξής:
1   Μιλούν για Σουλιώτισσες ξεχνώντας ότι το Σούλι ήταν πόλη Τούρκων Μογγόλων Πασάδων και Αγάδων. Στο Μοναστήρι του Σουλίου ζούσαν Τούρκοι οι οποίοι ζευγάρωναν με τις καλόγριες μέσα από όργια των οργίων, όπου συμμετείχαν και ιερείς της Ορθοδοξίας. Αρκετές από τις καλόγριες είχαν αποκτήσει μπάσταρδα των Τούρκων. Όταν οι Έλληνες Επαναστάτες επιτέθηκαν εις το Σούλι για να κτυπήσουν τους Τούρκους, οι καλόγριες από το φόβο τους ότι θα σφαγούν για αυτά που έκαναν από τους Έλληνες άρχισαν να αυτοκτονούν μαζί με τα μπάσταρδά τους. Η Εκκλησία δημιούργησε αργότερα έναν «μύθο» περί του Ζαλόγγου που από τη μία φέρει τις Σουλιώτισσες θύματα βιασμού από τους Τούρκους που για να μην πέσουν στα χέρια αυτών πήδαγαν από το γκρεμό (δεν μας είπαν όμως, ο καιάδας ήταν;), από την άλλη θέτουν τις Σουλιώτισσες ως θύματα των Επαναστατών πως σφαγιάστηκαν από αυτούς.
2    Μιλούν για την Ντροπολιτσά την οποία σήμερα κακώς αποκαλούν «Τρίπολη», πόλη δημιουργημένη από τους Τούρκους και αποικούταν αποκλειστικά από Τούρκους και προσκυνημένους Ορθόδοξους οπαδούς της Εκκλησίας οι οποίοι τα είχαν πάντα καλά με τους Τούρκους κλπ. Οι Επαναστάτες του 1821 εξόντωσαν την Ντροπολιτσά όπως άρμοζε και έπρεπε.
    Λένε πως δεν υπήρχαν κρυφά σχολεία. Φυσικά και υπήρχαν εις την Πελοπόννησο, καθότι η Εκκλησία και οι Τούρκοι απαγόρευαν στα Ελληνόπουλα της Πελοποννήσου να μαθαίνουν ανάγνωση και γραφή, όπως απαγορευόταν και στην Βόρειο Ελλάς. Μα οι Έλληνες μάθαιναν στα παιδιά τους ανάγνωση και γραφή κρυφά μέσα σε σπηλιές και σε κατακόμβες, ενώ οι προσκυνημένοι Αντί-Έλληνες, Ανθέλληνες προσκυνημένοι των Αθηνών και Θεσσαλονίκης στα παιδιά τους μάθαιναν γράμματα και σπούδαζαν μαζί με τα παιδιά των Τούρκων. Τώρα μιαροί αν αμφιβάλετε ελάτε αν τολμάτε στην Πελοπόννησο να σας δείξουμε τα κρυφά σχολειά των Ελλήνων.

Ερώτημα: εκτός του ότι όλες αυτές οι γενιές πρέπει να πληρώσουν με κρεμάλες για όλα αυτά που διέπραξαν οι πρόγονοί τους και διαπράττουν και οι ίδιοι, δεν πρέπει να αποζημιώσουν τους Έλληνες για όλα αυτά που κατέστρεψαν, έκαψαν, άρπαξαν, ξεπούλησαν επί Βυζάντιο, Μεσαίωνα, Οθωμανισμό, Β’ Π. Πόλεμο; Δεν πρέπει να πληρώσουν οι προσκυνημένοι και οι ανθέλληνες Ορθόδοξοι, Καθολικοί (Βυζαντινοί) και Εκκλησία Α.Ε;

Γενοκτονίες εκ των ξένων μιαρών.
ΗΠΑ: οι Αμερικάνοι Σιωναζιστές φημίζονται ως δουλέμποροι, ως έμποροι ναρκωτικών, ως έμποροι όπλων και ως γενοκτόνοι εις βάρος των Ινδιάνων, Χιροσίμα (Ιαπωνία), Κορέα, Αφρικανούς, κ.α. γενοκτονίες που έχουν διαπράξει, όπως και το Δουλεμπόριο Αφρικανών.
Βρετανία - Γερμανία - Ισπανία: η φήμη τους και η όλη ιστορία τους έχει να κάνει μόνο με δουλεμπόριο, γενοκτονίες, σατανισμό και εμπόριο πορνείας. Έχουν διαπράξει φοβερά εγκλήματα και βασανιστήρια εις βάρος των Ελλήνων και εις βάρος των χθών μιαρών ανθρώπων.

Σαφώς δε κι άλλα Σλαβομογγολικά και Σιωναζιστικά κράτη έχουν διαπράξει σφαγές, γενοκτονίες και βασανισμούς εις βάρος των Ελλήνων και των υπολοίπων μιαρών ανθρώπων.

Χίτες - Ταγματασφαλίτες.
Χίτες: Βλάχοι, γένος Σλαβομογγόλων, απάτριδες, μη Έλληνες.
Ταγματασφαλίτες: Τάγματα Ασφαλείας «ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ασφαλίτες, ΚΥΠ (τώρα ΕΥΠ «πράκτορες»). Είναι καθόλα Ανθέλληνες, Αντί-Έλληνες, κοινώς Βλάχοι, Εβραίοι, Μογγόλοι, κ.α. μη Έλληνες, όχι Αστυνομικοί ή χωροφύλακες.

Η γενοκτονία εκ των Χιτών και Ταγματασφαλιτών «σφαγές, βιασμοί, βασανιστήρια, αρπαγές» έγινε εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος.  Ως τώρα εν τω 2013 ουδείς εξ’ αυτών έχει πληρώσει για όλα αυτά τα αίσχη, απεναντίας θέτονται ως ήρωες, τους κάνουν αγάλματα, δίνουν ονόματα αυτών σε δρόμους, πλατείες κ.α., τους θέτουν ως σωτήρες κλπ. Κανείς δεν τους αποκαλεί δολοφόνους, εγκληματίες ή γενοκτόνους, το αντίθετο συμβαίνει, μέσα από τα ψεύδη και τις μυθοπλασίες στα βιβλία τους, τους παρουσιάζουν ως μεγάλους ηγέτες και πολεμιστές. Οι απόγονοι αυτών σήμερα εν τω 2013 κυβερνούν την Ελλάς ως πολιτικοί μέσα από πολιτικά κόμματα και οργανώσεις που έχουν δημιουργήσει, είναι κτηματίες, εισοδηματίες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καναλάρχες, τραπεζίτες, βιομήχανοι, δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς κλπ. Μια μεγάλη μερίδα εξ’ αυτών είναι Ταγματασφαλίτες.
Μπάτσοι: ονομασία προσφώνησης προς τους Ταγματασφαλίτες. Υπάρχουν δύο εκδοχές για το πώς και γιατί προσδίδεται αυτή η ονομασία. Πρώτη εκδοχή: «οι ταγματασφαλίτες συνήθιζαν να χειροδικούν στους πολίτες κτυπώντας τους με την παλάμη του χεριού εις το κεφάλι». Η Δεύτερη εκδοχή η οποία είναι και η επικρατέστερη: «μπάτσοι κατά άλλη έννοια κατακέφαλοι, σχήμα λόγου που προσδίδεται σε αμόρφωτους Βλάχους ως βλάκες και ηλιθίους, διότι συνήθιζαν να λένε την ατάκα «ιδουώ ‘ξουσία». Τώρα λόγω της επιμόρφωσής τους λένε «εδώ αστυνομία, νόμος και τάξη».