Δικαιώματα


Ομάδα Έψιλον ΕΥ
Πολιτικοί Κρατούμενοι.
«Ιδεολογική Τρομοκρατία»
Προς Βυζάν Υπουργείο Δικαιοσύνης & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Περί Ανθρώπινων Δικαιωμάτων – Κρατούμενων Κρατικών Καταστημάτων.
Εις όλα τα Ελληνικά Κρατικά Καταστήματα Κράτησης δίδωντε (εφόσον το ζητήσει ο κρατούμενος) ενημερωτικά φυλλάδια για τα δήθεν ανύπαρκτα «δικαιώματα» των κρατουμένων, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, ενώ περισσότερα εξ αυτών των «δικαιωμάτων» καταργούνται και άλλα αλλάζουν από τους κανόνες συμβουλίων των εκάστοτε καταστημάτων κράτησης, απαρτιζόμενα από «κοινωνικό λειτουργό, διευθυντή καταστήματος, αρχιφύλακα και επόπτη εισαγγελέα», αυτό είναι ξεκάθαρη απόδειξη πως όχι μόνο δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα οι κρατούμενοι, μα και πως ακόμα είναι τα καταστήματα κράτησης στην αρμοδιότητα και εποπτεία της εισαγγελίας και των αρχιφυλάκων.
Οι κρατούμενοι τιμωρήθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο, στερώντας τους ότι πιο πολύτιμο υπάρχει στον κόσμο, με στέρηση της ελευθερίας τους. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τους στερείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν ως ανθρώπινες οντότητες, να τους στερείτε την ανθρώπινη διαβίωση. Τους στερείτε την ελευθερία, ότι πολύτιμο έχουν, δεν έχετε το δικαίωμα να τους σκοτώνετε ψυχικά, οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, στερώντας τους τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εις όλα τα ευρωπαϊκά κράτη όπου τηρείτε η ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων  προς τα καταστήματα κράτησης, τελείτε η σωστή κτιριακή δόμηση για φιλοξενία κρατουμένων οι οποίοι έχουν όντως ανθρώπινα δικαιώματα, σωστή διαβίωση κ.α. καθώς σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία τα καταστήματα κράτησης είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Αν και η ευρωπαϊκή νομοθεσία (ευρωπαϊκό δικαστήριο & ανθρώπινων δικαιωμάτων) είναι για όλα τα μέλη κράτη της Ε.Ε. η Ελλάδα αρνείται να την εφαρμόσει, προτιμά να πληρώνει το πρόστιμο που τις βάζουν, καθώς το ελληνικό κράτος βγάζει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα καταστήματα κράτησης τα οποία έχουν μετατρέψει σε επικερδής επιχειρήσεις έχων τους κρατούμενους ως πελάτες πληρώνοντας τα πάντα, όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώνουν, ενώ ταυτοχρόνως τα καρτέλ που τροφοδοτούν τα καταστήματα κράτησης κερδίζουν πολλά συν τις μίζες που λαμβάνουν οι επιτήδειοι.

Ως και στα Βαλκανικά κράτη υπάρχουν και τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα στους κρατούμενους. Στην Ελληνική αποικία είναι μια παρωδία Βυζάν Κραναών φανατικών (φασιστών) θρησκόληπτών, της Εβραϊκής θρησκοληψίας. Δεσμώτες που στερούν την ελευθερία, το δικαίωμα στην σεξουαλική επαφή έγγαμων και μη, το δικαίωμα της επιβίωσης, εξοντώνοντας (θανατώνοντας) τους κρατούμενους αργά και βασανιστικά, έχων τους αδαείς μωρούς και μιαρούς αμόρφωτους δεσμώτες να χλευάζουν, να το παίζουν εξουσία απειλώντας με πειθαρχικά (ποινές και απομόνωση κ.α.) τους κρατούμενους. Τους σκοτώνουν ψυχικά, κοινωνικά, οικογενειακά, καταστρέφουν τις ίδιες τις οικογένειες τους, οι δεσμώτες του Απάνθρωπου υπουργείου δικαιοσύνης και χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.

Εις όλα τα καταστήματα κράτησης Ευρωπαϊκών κρατών ως και Βαλκανικών, οι κρατούμενοι έχουν σωστή δομημένη διαβίωση και Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως:

1) Όλοι οι κρατούμενοι  παντρεμένοι και μη έχουν το δικαίωμα από 1 ως 2 φορές το μήνα να έρχονται σε ερωτική επαφή με συζύγους, συντρόφους τους (με άτομα που αιτούνται πως επιθυμούν να έχουν ερωτική επαφή) σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους εις τα Καταστήματα Κράτησης. Μόνο στην Ελλάδα του μεσαίωνα οι Δεσμώτες το απαγορεύουν, το χλευάζουν και χαμογελούν ειρωνικά λέγοντας πως δεν υπάρχει υποδομή για αυτό.

2) Όλοι οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα να έχουν κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή και ίντερνετ, για άμεση επαφή  με συγγενείς και οικογένειες τους (αδέλφια, γονείς, συζύγους, παιδιά) όπως και τηλεφωνική επικοινωνία, για ψυχαγωγία, συγγραφή (και όχι σε χαρτιά με μολύβια) ενημέρωση και εκπαιδευτική επιμόρφωση. Στην Ελλάδα του μεσαίωνα οι δεσμώτες του υπουργείου δικαιοσύνης και επόπτου εισαγγελέα και αρχιφυλάκων (μπάτσων), αυτά απαγορεύονται δια ροπάλου και πειθαρχικά Ενώ οι επόπτες δεσμώτες τα πουλούν στους κρατούμενους 1000 ως και 1500 ευρώ το κινητό, όταν και εφόσον θελήσει ο δεσμώτης στην επιθεώρηση το παίρνει να το πουλήσει σε άλλον και περνά πειθαρχικό τον κρατούμενο. Όσο για φορητό υπολογιστή μπορείς να έχεις αν έχεις πολύ χρήμα και ανήκεις στο σύστημα (είσαι παιδί τους).
3) Όλοι οι κρατούμενοι μπορούν να έχουν όργανα γυμναστικής, επιτραπέζια παιχνίδια όπως τάβλι κ.α. Στην Ελλάδα το απαγορεύουν οι επόπτες δεσμώτες.

4) Όλοι οι κρατούμενοι όπως «πολιτικοί, οικονομικοί, χρεοφειλέτες κ.α.» έχουν το δικαίωμα στις κοινωφελείς εργασίες και δικαίωμα στο βραχιολάκι. Στην Ελλάδα του μεσαίωνα το υπουργείο δικαιοσύνης και οι επόπτες δεσμώτες το τηρούν μόνο σε «δικά» τους παιδιά, όσο για το βραχιολάκι ζητούν 400 ευρώ το μήνα οι απατεώνες και φυσικά πρέπει να είσαι κάτοικος Θεσσαλονίκης ή Αθηνών αλλιώς βραχιολάκι δεν έχει, έχει μόνο για τα παιδιά του συστήματος.

5) Όλοι οι κρατούμενοι έχουν δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης, υγιεινής, ένδυσης και ρουχισμού (μαξιλάρια, κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κλπ). Στην Ελλάδα των εποπτών Δεσμωτών αυτά απαγορεύονται Μόνο πληρώνονται (αγοράζονται) από τους κρατούμενους από το Κατάστημα Κράτησης (επιχείρηση τους).

Το Ελληνικό μεσαιωνικό Αποικιακό Κράτος κερδίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τους κρατούμενους (πελάτες), και το μόνο που τους προσφέρουν είναι αργός, ψυχολογικός, σωματικός, οικονομικός, κοινωνικός και οικογενειακός θάνατος. Υποκριτές επόπτες δεσμώτες του μη δικαίου ενός κράτους εταιρικών δυναστών, ενδεδυμένοι με τον μανδύα του ανθρωπιστή, κριτή, δικαίου και δικαστή. Δείτε το δοκάρι που είναι στους οφθαλμούς σας και μετά κρίνετε τις αγκίδες που έχουν οι κρατούμενοι στους οφθαλμούς τους. Πάψτε να παριστάνετε τους δήθεν ευυπόληπτους πολίτες, ανθρωπιστές και να ομιλείτε δήθεν για δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα.

Περί Συνύπαρξης & Σύμπραξης Κρατουμένων.
Η μη ύπαρξη δομημένης συνύπαρξης  των κρατουμένων εις τα Κρατικά Καταστήματα Κράτησης θέτει σε κίνδυνο τους κρατούμενους όσον αφορά τη σωματική τους ακεραιότητα και ψυχική τους υπόσταση. Η δόμηση των κτιρίων και εγκαταστάσεων είναι παμπάλαιες, θυμίζουν μεσαιωνικά μπουντρούμια, μη έχων δυνατότητα να φιλοξενούν τον υπεράριθμο αριθμό  κρατουμένων, όπου στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον. Τροποποιούν θαλάμους και κελιά ως προς το να προσθέτουν κρεβάτια ώστε θάλαμοι των 5 να γίνετε 10 κρατουμένων, κελιά 2 να γίνονται 4 κρατουμένων ως και 5  οι οποίοι κοιμούνται στο τσιμέντο κλπ. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μετατρέπουν ένα κατάστημα (φυλακή) από 500 σε 1000 κρατούμενους φιλοξενίας, (διπλάσιοι, τριπλάσιοι πελάτες).

Να τονίσουμε πως οι Έλληνες κρατούμενοι είναι λίγοι εις τα καταστήματα Κράτησης, όπως για παράδειγμα υπάρχουν Καταστήματα (φυλακές) έχων 500- 600 κρατούμενους και οι Έλληνες να είναι 30- 50 μόνο, οι οποίοι είναι ριγμένοι μέσα σε «Γύφτους, Τσιγγάνους, Αλβανούς, Αφγανούς, Πακιστανούς, Αιγύπτιους κ.α.» φέρνοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους και τη σωματική ακεραιότητα τους.

Τρία είναι τα χειρότερα Καταστήματα Κράτησης, Κέρκυρας «Τάφος»- Μαλανδρίνου- Νιγρίτας. Ο Κορυδαλλός είναι το «καλύτερο» για να πάει κάποιος κρατούμενος πρέπει να έχει μέσον «άκρες».

-Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία (Δικαιοσύνης και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων) πρέπει να υπάρχουν σωστές δομημένες εγκαταστάσεις χώρων για φιλοξενία κρατουμένων εις τα καταστήματα κράτησης  τηρώντας (εφαρμόζοντας) τα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων, σωστής και υγιεινής διαβίωσης και ασφαλής συνύπαρξης των κρατουμένων, όπου:

α) Οι κρατούμενοι που είναι οροθετικοί , φυματικοί, ψυχικά ασταθείς, ναρκομανείς πρέπει να φιλοξενούνται σε ειδικά ιδρύματα κράτησης παρέχοντας τους την απαραίτητη ιατρική βοήθεια που χρειάζονται.

β) Διαχωρισμός των Καταστημάτων Κράτησης όσον αφορά τις πτέρυγες (αχτίνες) κρατουμένων βάση ιθαγένειας, θρησκοληψίας, βαρυποινιτών κλπ.

γ) Οι πολιτικοί κρατούμενοι (ιδεολογική τρομοκρατία, φρονηματικοί λόγοι) , όπως και οι οικονομικοί «απατεώνες», οι χρεοφειλέτες κλπ, κρατούμενοι που δεν σχετίζονται με πράξεις όπως «δολοφονίες, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών», πρέπει να φιλοξενούνται σε ειδικά καταστήματα κράτησης ή σε ειδικές πτέρυγες (αχτίνες), όπως οι «γυναικείες» φυλακές και η ειδική πτέρυγα Κορυδαλλού.


Υ.Γ.: Η ευρωπαϊκή νομοθεσία περί δικαιοσύνης και ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι και ως απαιτούμενα μέτρα εις τα μνημόνια 1-2-3 τα οποία έχουν ψηφίσει, μα οι επόπτες δεσμώτες εφαρμόζουν και θέτουν τους κανόνες που τους συμφέρουν, στηριζόμενοι πως οι κρατούμενοι δεν αντιδρούν, δεν έχουν φωνή «δημοσιότητα» να ακουστούν.
Αν δεν δοθούν εις τους κρατούμενους τα ανθρώπινα δικαιώματα που αναφέρονται και δικαιούνται, τότε θα αποκαλύψουμε όλο το σάπιο και βρώμικο παιχνίδι που παίζετε και πουλάτε (ξέρετε εσείς).
Φαντάζεστε επόπτες δεσμώτες του υπουργείου δήθεν δικαιοσύνης να λάβουν χώρα στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και Μη τολμήσει κανείς αδαείς, μωρός, μιαρός να αντικρούσει – αναιρέσει τα γραφόμενα.

Έψιλον ΕΥ
- Άγγελος -