Εκκλησία - Κυβερνών Πολιτικό Σύστημα


«Η σαπίλα που εδρεύει στην Εκκλησία και στο Κυβερνών Πολιτικό Σύστημα.»
 
Το μασονικό βυζαντινό Εκκλησιαστικό, καθ’ όλα σάπιο σύστημα των Εβραίων, ελέγχει πλήρως τα Τάγματα Ασφαλείας (ασφαλίτες), όπως επίσης έχει υπό τον έλεγχο την πλειοψηφία του υποκόσμου. Καιρός να μάθουνε σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι για το ποίοι διοικούν αυτήν την χώρα, ποίοι είναι αυτοί που ελέγχουν την έδρα (δικαστές), την εισαγγελία, τα Μ.Μ.Ε., την Κυβέρνηση. Ποια είναι η σάπια βυζαντινή εκκλησία, οι ενταγμένες εις αυτήν μασονικές οργανώσεις, συνεργαζόμενες με την βυζαντινή μασονική στοά Lions (Λάιονς). (Να τονίσουμε πως υπάρχουν και μικρές εξαιρέσεις ιερέων που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια, να τους αποκαλύπτουν, να τους αποκαλούν δημοσίως μασόνους, να μιλούν για την μασονική σαπίλα της βυζαντινής εκκλησίας που κρύβεται πίσω από Θεό, Χριστό, Χριστιανισμό.)

Σημ.:Η Ομάδα Έψιλον ακριβοδίκαιη πάντα γράφει την αλήθεια και μόνο, δεν πλάθει φανταστικά σενάρια, δεν κατηγορεί κανέναν αδίκως. Πάντα τονίζει πως υπάρχουν εξαιρέσεις και χαιρετά αυτές γιατί έχουν το σθένος, την τόλμη, να πουν την αλήθεια. Πράττοντας μη συμφεροντολογικά, μη έχοντας δόλο. Όπως πράττει η Ομάδα Έψιλον αποκαλύπτοντας πάντα την αλήθεια, με κίνδυνο της ζωής, φυλάκισης, από τους μασόνους βυζαντινούς της εκκλησίας, οι οποίοι απειλούν και κυνηγούν την Ομάδα Έψιλον.

Αν και υπάρχουν κάποιες ιδεολογικές διαφορές ως προς το θρήσκευμα με αυτές τις εξαιρέσεις ιερέων, καλογήρων…, είναι ελπιδοφόρο που ως Έλλην δεν εβραιοποιήθηκαν, δεν δέχονται την βυζαντινή μασονική σαπίλα της Εκκλησιάς και την αποκαλύπτουν με διάφορους τρόπους χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες από τους μασόνους, ταγούς του βυζαντίου.

Κρυπτομασονικές οργανώσεις και στοές που ανήκουν στη σαπίλα της βυζαντινής Εκκλησίας: Ομάς Ε (ουδεμία σχέση με την Ομάδα Έψιλον), Ομάς Όλυμπος, Πανέλληνες του Μυστρά, Lions (Λάιονς), μασονική βυζαντινή στοά της Εκκλησίας Α.Ε.

Άτομα που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις οι οποίες είναι κάτω από τους Λάιονς είναι: Στέφανος Χίος, Γεώργιος Πάλμος, Χρήστος Γούδης, Παναγιώτης Καμμένος, Κων. Μπογδάνος και πλήθος άλλων που ανήκουν σε πολιτική, δημοσιογραφία, εισαγγελία, έδρα (δικαστικό σώμα), κρατική ασφάλεια, κλπ.
Απειλές εκ Διαβόλου θέλημα
Η αλήθεια για το ποιοι τελικά διοικούν, κυβερνούν την Ελλάδα.

Θα ξεκινήσουμε με κάποιες δηλώσεις κυβερνητικών που τεκμηριώνουν αυτά που θα γραφούν ως προς το αληθές.

Π. Καμμένος ως υπουργός αμύνης δήλωνε: θα στείλει τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Η Ελλάδα θα συμμετέχει στον πόλεμο κατά των ισλαμιστών (ISIS) μαζί με την Ε.Ε. (στοχοποιόντας την Ελλάδα). Απειλές σε πολιτικά κόμματα με τανκς και στρατό. Απειλές με λίστες Λαγκάρντ. Απειλές για κλείσιμο καναλιών και εφημερίδων. Πως εκτελεί εντολές και τα θέλω της βυζαντινής εκκλησίας κ.α. «Τα ταξίδια του στο Ισραήλ, τα τανκς που έστειλε στο Άγιο όρος.» Χρησιμοποιεί τον ελληνικό στρατό ως υπηρέτρια και νταντά σε λαθρομετανάστες (ενώ ο στρατός είναι ορκισμένος να προστατεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες, γι΄ αυτό φυσικά υπάρχει και πληρώνετε από τους Έλληνες και όχι  για να κάνει την «φιλιππινέζα» γιατί έτσι θέλουν οι μασόνοι δουλέμποροι της βυζαντινής εκκλησίας. Παρουσιάζεται σε στρατόπεδα με στολές παραλλαγής του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Άσκοπες  μετακινήσεις του με ελικόπτερα του στρατού χρεώνοντας τον ελληνικό λαό με δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πήρε 500 εκ. ευρώ για να φτιάξει δήθεν δύο σάπιες «ντακότες» C 130 (μάλλον τα χρειάστηκαν οι βυζαντινοί μασόνοι). Θα αρκεστούμε σε αυτά τα ολίγα. Συνεχίζουμε…

Α. Τσίπρας : Δήλωσε πως θα συμμαχήσει με τον διάβολο προκειμένου να γίνει κυβέρνηση και να παραμείνει κυβέρνηση. Το Αιγαίο δεν έχει σύνορα. Η Ελλάδα δεν έχει σύνορα. Να πέσουν οι φράκτες στον Έβρο. Δηλώσεις κατά της εκκλησίας. Πήγε στο Άγιο Όρος για να υπογράψει συμφωνία. Συναντήσεις με Ιερώνυμο, καθώς ήταν στενός φίλος με τον πατέρα του Τσίπρα. Συνομιλίες με τον μασόνο Κουρή. Το 61% που ψήφισε ΟΧΙ το μετέτρεψε σε ΝΑΙ κατά εντολή των μασόνων βυζαντινών της Εκκλησίας. Να τονίσουμε πως κυβερνά το 21% (Σύριζα-ΑΝΕΛ) την Ελλάδα μη τολμώντας να αναφερθούν καν στην μεγάλη αποχή που μαζί με άκυρα, λευκά ξεπέρασε το 58%.Όπως και αυτά που έχει αναφέρει ως αντιπολίτευση, «σκίσιμο μνημονίων, κατά της Εκκλησίας, να μην πληρώνονται οι ιερείς από το Κράτος, πως είναι άθεος κ.α. πολλά.» Δεν ξεχνούμε βεβαίως για τις επαφές του Σύριζα με τρομοκρατικές οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου όπως Ρουβίκωνες, Επαναστατικός Αγώνας, κλπ. οι οποίες προστατεύονται από την ΕΛ.ΑΣ , την Εισαγγελία και από τους Βυζαντινούς μασόνους (π.χ. Μπογδάνο, κ.ά.) αποκαλώντας τους «αθώα παιδιά» και «αγνούς  ιδεολόγους» . Να θυμίσουμε πως αυτά τα «καλά ιδεολογικά (μασονίας) παιδιά» των αντιεξουσιαστών καταστρέφουν δημόσιες, ιδιωτικές και κρατικές περιουσίες, προκαλούν σωματικές βλάβες σε ανθρώπους (υπαλλήλους), προκαλούν στους πολίτες φόβο και τρόμο. Για να μην αναφερθούμε στις ληστείες, δολοφονίες που πράττουν. Όλοι αυτοί είναι έξω και αλωνίζουν εκτελώντας εντολές των μασόνων βυζαντινών. Τώρα, όλοι οι δήθεν Αντιεξουσιαστές ξεσκεπάστηκαν, έπαψε να υπάρχει το «Αντί», τους έμεινε το «Εξουσιαστές», είναι εντολοδόχοι μασόνων βυζαντινών. Η σαπίλα με την σαπίλα.

Ο Π. Καμμένος πριν αποτελέσει συγκυβερνών κόμμα και γίνει υπουργός Αμύνης είχε δηλώσει δημοσίως: Για ψεκασμούς που έχουν επίπτωση στον ελληνικό λαό, για μασόνους που εξουσιάζουν την Ελλάδα. Όσοι είναι στις λίστες Λαγκάρντ (μασόνοι) πρέπει να πάνε φυλακή, ότι αν γίνει υπουργός Αμύνης θα σταματήσουν οι εναέριες παραβιάσεις των Τούρκων (ως υπουργός όμως παρέδωσε τα στρατιωτικά έγγραφα του ελληνικού στρατού κατ΄ απαίτηση των Τούρκων). Μίλησε για μασόνους, τάχθηκε ως εντολοδόχος υποτακτικός αυτών ως υπουργός. Τις λίστες Λαγκάρντ τις έκανε γαργάρα, λογικό, δεν γίνετε να πειράξει μασόνους. Μίλησε για ψεκασμούς μα τους συνέχισε και μάλιστα στο διπλάσιο. Από όσο γνωρίζουμε συνεχίζονται οι Τούρκικες παραβιάσεις, όπως ότι έχουν παραδώσει το Αιγαίο στους Τούρκους, όπως και την Θράκη κ.α. πολλά.

Ας κάνουμε τώρα τους επιγραμματικούς συνειρμούς να αποκωδικοποιήσουμε το βυζαντινό μασονικό σχέδιο:

1.)Ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τον διάβολο για να γίνει κυβέρνηση, καθώς δεχόταν πυρά από τους βυζαντινούς μασόνους.

2.) Ο Π. Καμμένος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τσίπρα σχηματίζοντας έτσι κυβέρνηση. (ο Καμμένος τάσσεται ως εντολοδόχος των μασόνων βυζαντινών)

3.) Ο Αλ. Τσίπρας καλείται εκτάκτως στο Άγιο Όρος (μασόνων). Ο Τσίπρας υπογράφει συμφωνία με τον διάβολο. (βυζαντινή εκκλησία Α.Ε.)

4.) Ο Α. Τσίπρας μιλώντας στο κοινοβούλιο απολογείται στις αριστερές συνιστώσες λέγοντας τους πως δέχεται εκβιασμούς και απειλές (από βυζαντινούς μασόνους).
5.) Οι αριστερές συνιστώσες διαμαρτύρονται και του φωνάζουν δείχνοντας πως δεν συμφωνούν μαζί του. Έτσι ο Π. Καμμένος παίρνει άμεσα τον «λόγο» στο κοινοβούλιο για να «προστατέψει» τον Τσίπρα, και τους απειλεί «στα ίσα» με τανκς και στρατό.

6.) Οι αριστερές συνιστώσες (Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Λαπαβίτσας, κ.α.) αποχώρησαν από την κυβέρνηση του Σύριζα όπως και εν συνεχεία τάχθηκαν ενάντια σε Τσίπρα και Καμμένο.

7.) Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, αρνείται να γίνει εντολοδόχος (υποτακτικός) στους μασόνους της Εκκλησίας και αποχωρεί και αυτός, παίρνοντας τη θέση του ο μασόνος Ισραηλίτης Τσακαλώτος. (ο Βαρουφάκης δέχεται πυρά από τους μασόνους, ζητώντας μάλιστα να φυλακιστεί!)

8.)Οι αποχωρήσαντες αριστεροί (Λαφαζάνης, κ.α. )μαθαίνουν πως οι μασόνοι της βυζαντινής εκκλησίας θέλουν να βάλουν «χέρι» στα χρήματα του Νομισματοκοπείου το οποίο είχε περίπου 27 δις ευρώ. Τρέχουν σε αυτό για να αποτρέψουν τους μασόνους να αρπάξουν τα χρήματα. Η κυβέρνηση όμως είχε προλάβει να αποκλείσει το Νομισματοκοπείο με ΕΚΑΜ, Αντιτρομοκρατική και ΜΑΤ, αποτρέποντας να πλησιάσουν οι αριστεροί αποχωρήσαντες από τον Σύριζα.

9.) Οι βυζαντινοί μασόνοι της εκκλησίας αρπάζουν τα χρήματα του Νομισματοκοπείου, αρνούμενοι πως υπήρχαν χρήματα σε αυτό, ρίχνοντας ευθύνες και κατηγορώντας τους αριστερούς (Λαφαζάνης, κ.α.), πως ήθελαν να κάνουν τρομοκρατικό χτύπημα στο Νομισματοκοπείο για να ρίξουν την κυβέρνηση, πως λένε ψέματα ότι υπήρχαν χρήματα. (τα Δις. Ευρώ έκαναν φτερά στις τσέπες των μασονικών τάξεων της σάπιας βυζαντινής εκκλησίας). Αμέσως «ήρθαν» τα Capital Control (Κάπιταλ κοντρόλ)

10.) Ο Τσίπρας πέφτει σε κατάθλιψη, αποκτά ενοχές, τύψεις, αρχίζοντας να καταρρέει ψυχολογικά, κοινωνικά και οικογενειακά. Οι μασόνοι βυζαντινοί και εντολοδόχοι υποτακτικοί αυτών προσπαθούν να τον επαναφέρουν. Στο διάστημα αυτό κάνει μια έσχατη κίνηση να ξεφύγει δηλώνοντας πως θα κάνει δημοψήφισμα. Αυτό αναστατώνει και θορυβεί τους βυζαντινούς μασόνους (μασονικές οργανώσεις και στοές της εκκλησίας). Ο Τσίπρας όμως κάνει το δημοψήφισμα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ε.Ε και στα μνημόνια».

11.)Έκανε τον «Πόντιο Πιλάτο» ο Τσίπρας (να επιλέξει ο ελληνικός λαός). Ο ελληνικός λαός επέλεξε το «ΟΧΙ» με 62%, και το «ΝΑΙ» με 35% (παρόλο που οι μασόνοι έκαναν εκστρατείες για να το ανεβάσουν). Το τέχνασμα του Τσίπρα δεν έπιασε καθώς δέχτηκε πάλι απειλές (για την ζωή του,  για τη ζωή της οικογενείας του, όπως ο Καραμανλής), από τους βυζαντινούς μασόνους της εκκλησίας αναγκάζοντας τον Τσίπρα να μετατρέψει το 62% του ΟΧΙ σε ΝΑΙ, αναιρώντας πως αυτό συνταγματικά είναι εσχάτη προδοσία προς τον ελληνικό λαό.

12.) Οι μασόνοι του βυζαντίου κάνουν «γκραντ τεστ» αναγκάζοντας τον Τσίπρα να κάνει εκλογές. Ο υποτακτικός Καμμένος ο οποίος εκτελεί εντολές των μασόνων της εκκλησίας, απειλεί το πολιτικό σύστημα (κόμματα, πολιτικούς) και τα ΜΜΕ με τανκς, στρατό, φυλάκιση δημοσιογράφων, με λίστες Λαγκάρντ (το γνωστό παραμύθι του). Γίνονται οι εκλογές και οι μασόνοι «μαγειρεύουν» τα αποτελέσματα σχηματίζοντας πάλι συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ, βάζοντας στη Βουλή ένα νέο μασονικό κόμμα του Λεβέντη, όπως είχαν κάνει με το μασονικό κόμμα του Θεοδωράκη. Ξεκινά πάλι η κόντρα και οι απειλές.

13.) Στην αντιπολίτευση υπάρχει αναβρασμός καθώς οι μασόνοι σπέρνουν στη ΝΔ διχασμό. Οι μασόνοι χρησιμοποιώντας (σε όλα τα κόμματα υπάρχουν κρυπτομασόνοι που δουλεύουν για τη μασονική εκκλησία) αθέμιτους τρόπους με δικά τους άτομα που έχουν εισχωρήσει στη ΝΔ, για να αποτρέψουν την εκλογή προέδρου σπέρνοντας ταυτόχρονα και διχασμό, κάνοντας την αντιπολίτευση ανίκανη, ανίσχυρη προς την κυβέρνηση η οποία έπραττε ακάθεκτη τις εντολές και τα θέλω των μασόνων.

14.) Η συγκυβέρνηση χωρίς αντίπαλο (αντιπολίτευση) έχει ξεκινήσει το έργο των μασόνων, το δουλεμπόριο λαθρομεταναστών που φέρνουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα. Οι μασόνοι απειλούν  μέσω της συγκυβέρνησης την Ε.Ε. , λέγοντας πως θα τους στείλει τζιχαντιστές! Μα τα ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται παρά τις πιέσεις των ομοϊδεατών, βυζαντινών μασόνων Γαλλίας, Γερμανίας. Παρόλο που οι αντίθετοι αυτών «Σόιμπλε, ΔΝΤ, κ.α.» αντιτίθονται σε όλα αυτά που ζητούν και πράττουν οι βυζαντινοί μασόνοι. (και έτσι έρχονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ε.Ε.) 

15.) Ενώ το δουλεμπόριο των μασόνων συνεχίζεται με την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η υποτακτική συγκυβέρνηση στους βυζαντινούς μασόνους «ανοίγει» πόλεμο στα ευρωπαϊκά κράτη. Η Ε.Ε. κλείνει και προστατεύει τα σύνορα της απομονώνοντας την Ελλάδα. Οι μασόνοι μέσω της συγκυβέρνησης τοποθετεί τους λαθρομετανάστες σε στρατιωτικά στρατόπεδα και σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως τα οποία αποκαλούν «Hot Spot» (Χοτ Σποτ). Η εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται , σε σημείο που οι μασόνοι αρχίζουν να χάνουν τον έλεγχο, σαστίζουν και τους κυριεύει ο φόβος.

16.) Η υποτακτική κυβέρνηση δίνει εκατομμύρια ευρώ σε Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) των μασονικών οργανώσεων, που έχουν δήθεν σκοπό ως «ανθρωπιστές» να φροντίσουν τους λαθρομετανάστες. Μ.Κ.Ο. που αν και έχουν πάρει εκατομμύρια ευρώ καλούν τους πολίτες για δωρεές σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κ.α. Μασονικές πυραμίδες, οργανώσεις, οργανισμοί (Μ.Κ.Ο., Γιατροί χωρίς Σύνορα, Χαμόγελο του Παιδιού, κ.α.), και υποτακτικοί εντολοδόχοι αυτών οργιάζουν ανεξέλεγκτα με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ., του Στρατού, Εισαγγελίας, Δικαστών, κ.α., με την κυβέρνηση να απέχει, να παραμένει αδρανής και ανύπαρκτη.

17.) Οι μασόνοι βυζαντινοί προσπαθούν να καλύψουν και να αποκρύψουν μέσω των εντολοδόχων τους (Εισαγγελία, ΕΛ.ΑΣ, Δικαστές, Μ.Μ.Ε) αυτά τα οποία γίνονται από τους λαθρομετανάστες όπως: κλεψιές, λεηλασίες, σφαγές, βιασμοί, κλπ. Οι μασόνοι βάζουν τους υποτακτικούς τους (αλληλέγγυους των Μ.Κ.Ο. εσωτερικού και εξωτερικού) να προσπαθούν να οδηγήσουν τους λαθρομετανάστες προς τα ευρωπαϊκά κράτη, ανοίγοντας διαμάχη με τα Σκόπια που εμποδίζουν με φράχτες, δυνάμεις στρατού και αστυνομίας. Οι πράξεις των μασόνων μέσω αλληλέγγυων, Μ.Κ.Ο., κ.α., τείνουν προς εχθροπραξία προς τα Σκόπια που προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση με σκληρή γλώσσα.

18.) Οι μασόνοι της βυζαντινής εκκλησίας βάζουν την κυβέρνηση να ζητήσει από το ΝΑΤΟ να μεσολαβήσει ώστε η Τουρκία να σταματήσει την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Η Τουρκία ζητάει χρήματα και βάζει όρους, τα οποία γίνονται αποδεκτά πλην της ελεύθερης διακίνησης Τούρκων σε ευρωπαϊκά κράτη, καθώς οι μασόνοι δεν μπορούσαν να το πράξουν αυτό. Έδωσαν λοιπόν στην Τουρκία 3,5 δις ευρώ (η οποία αργότερα ζήτησε 5 δις) και φυσικά την πλήρη διοίκηση του Αιγαίου και Θράκης, απαιτώντας μάλιστα να τους παραδοθούν όλα τα απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα της Ελλάδος, κάτι το οποίο έπραξε χωρίς δισταγμό η κυβέρνηση κατ’ εντολή των μασόνων. Σε ερώτηση περί θαλάσσιων συνόρων  ο Τσίπρας είπε χαριτολογώντας «Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο». Η Αεροπορία δεν κάνει πλέον αναχαιτίσεις πάνω από το Αιγαίο, (μόνο στο FIR Αθηνών), το Ναυτικό περιπολεί πλέον μόνο για να συλλέγει λαθρομετανάστες, ο Στρατός υπάρχει μόνο για να ταΐζει λαθρομετανάστες και να τους φτιάχνει και «Hot Spot».

19.) Η αντιπολίτευση αναδιοργανώνεται έχων νέο πρόεδρο (Κυρ. Μητσοτάκη) αρχίζοντας να απειλεί την συγκυβέρνηση με εκλογές. Οι τραμπουκισμοί και οι απειλές του Καμμένου δεν «περνούν» πλέον, δεν τρομάζουν τον νέο πρόεδρο  της Ν.Δ. Ο Τσίπρας εγκλωβίζεται, γίνετε ανήμπορος να αντιμετωπίσει την Ν.Δ. και τον πρόεδρο της βλέποντας παράλληλα τον Κυρ. Μητσοτάκη να ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του κόμματος. Οι μασόνοι βάζουν τον Τσίπρα να δηλώσει μέσω εκπομπής αν εξακολουθεί να είναι μαζί τους  και διατεθειμένος να συνεχίσει. Ο Τσίπρας αμήχανος, σαστισμένος δηλώνει για άλλη μια φορά πως δέχεται να κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να παραμείνει κυβέρνηση. Αρχίζει ο γαλουχησμός των Μ.Μ.Ε., ο έλεγχος του διαδικτύου, εξοντωτικές φορολογήσεις και η ανάδειξη της μασονικής βυζαντινής θρησκοληψίας μέσο δημοσιογράφων, καναλιών και εφημερίδων, προσπαθώντας να παντρέψουν τον ισλαμισμό (οθωμανισμό ή μουσουλμανισμό) με το βυζάντιο τολμώντας (μάλλον αποκαλύπτοντας), πως είναι κομμάτι αυτού και απόγονοι του Βυζαντίου. (όλοι παιδιά ενός θεού, του Ιεχωβά ή Σαβαώθ).

20.) Οι βυζαντινοί μασόνοι μέσω δημοσιογράφων και ιερέων του σάπιου εκκλησιαστικού συστήματος και εντολοδόχων προσπαθούν να πείσουν τους αιώνιους ανεγκέφαλούς πιστούς τους, πως οι μουσουλμάνοι είναι παιδιά του ίδιου θεού (ορθοδόξων), πως αυτοί και οι μουσουλμάνοι είναι παιδιά ενός θεού, τινός ορθόδοξοι και μουσουλμάνοι είναι απόγονοι του βυζαντίου και ανήκουν σε αυτό. (το θέμα είναι αν θα καταφέρει η σάπια μασονική βυζαντινή εκκλησία να βγάλει το πίτουρο «πλάνη, ψέμα» που τόσους αιώνες έχει «ταΐσει» τους πιστούς οπαδούς της. Θα αποδεχθούν οι βυζαντινοί μασόνοι ότι τους εξαπατούσαν, τους έλεγαν ψέματα περί μουσουλμανισμού, θεωρώντας αυτόν άθεο και εχθρό της βυζαντινής ορθοδοξίας; Θα αποδεχθούν τα αίσχη «λεηλασίες, σφαγές, βασανιστήρια και γενοκτονίες» που έχει διαπράξει το βυζάντιο και συνεχίζουν να διαπράττουν οι απόγονοι αυτού.) Προσπαθούν με τα Μ.Μ.Ε. κλπ να προβάλουν παιδιά, γυναικόπαιδα, μιζέρια και ότι αγγίζει κάποιον άνθρωπο, ώστε να συγκινηθεί, να τον κάνει να δεχθεί τους λαθρομετανάστες, να τους βάλουν μέσα στα σπίτια τους, να ζουν μαζί τους κλπ, λέγοντας (οι εντολοδόχοι των μασόνων) πως με τους λαθρομετανάστες θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος!

21.) Βυζαντινοί μασόνοι επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις καλώντας τον οικουμενικό Πατριάρχη, τον Πάπα (Δίας, βάση της δικής τους γραμματείας) από το Βατικανό (ανεξάρτητο κράτος της Ρώμης, όπως ανεξάρτητο κράτος στην Ελλάδα είναι το Άγιο Όρος), υπογράφοντας συμφωνία με την παπική μασονία, λαμβάνοντας τη συναίνεση από το αφεντικό (Πάπας) της οικουμενικής εκκλησίας, και φυσικά την στήριξη αυτού. Έχων οι βυζαντινοί μασόνοι αυτήν την συναίνεση είναι έτοιμοί για μεγάλες αλλαγές όπως πανθρησκεία, τζαμιά, μουσουλμανική γλώσσα στα σχολεία, συνεύρεση και γάμοι μεταξύ ορθοδόξων και μουσουλμάνων κ.α. πολλά, όσον αφορά την συνύπαρξη μεταξύ τους, την ένταξη των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

22.) Οι βυζαντινοί μασόνοι επιβαρύνουν με δικές τους φορολογίες και νομοθεσίες, μέσω της κυβέρνησης, αποσπώντας από τους Έλλην χρήματα, για να φροντίζουν τους λαθρομετανάστες, να δίνουν σε αυτούς επιδόματα, να τους πληρώνουν τα ενοίκια στα διαμερίσματα που τους παραχωρούν κ.α. Οι μασόνοι συνεχίζουν να «παίρνουν» νέα μέτρα (μέτρα στα μέτρα) γονατίζοντας τους Έλλην στην απόλυτη εξαθλίωση, για να δίνουν μισθούς συντάξεις, επιχορηγήσεις στα δικά τους μασονόπαιδα, Βλάχους ή Βάκχους, δημοσίους υπαλλήλους, ταγματασφαλίτες, στρατιωτικούς, σε Αθίγγανους, Αλβανούς κ.α. μη Έλλην. Για να έχουν περίπου 600.000 γύφτοι  βιβλιάρια του ΟΓΑ, οι βλαχοεισοδηματίες (Λάιονς) να μην πληρώνουν ΟΓΑ ( το 90% καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή τους Έλληνες), για να έχουν επιδόματα, επιχορηγήσεις, το αφορολόγητο κ.α. πολλά.

23.) Οι βυζαντινοί μασόνοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αποτρέψουν την εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων που έχουν άμεση σχέση και πλήττουν τους ιδίους, όπως δικά τους παιδιά και εντολοδόχους αυτών, θέτοντας δικά τους μέτρα εκ της φαντασίας τους τα οποία εξαθλιώνουν, γονατίζουν στη φτώχεια και αφανίζουν τον ελληνικό λαό.

Ξεπουλούν την Ελλάδα όσο όσο, κοιτώντας πάντα να προστατεύουν τις δικές τους περιουσίες. Τα μέτρα που προσπαθούν να αποφύγουν είναι : ασφαλιστικό, συντάξεις, φορολογία σε βλαχοεισοδηματίες, φορολόγηση της Εκκλησίας Α.Ε. (επιχειρήσεις, καταθέσεις, κινητά και ακίνητα που έχει, κανάλια, εφημερίδες κ.α. πολλά). Την επιστροφή χρημάτων και φορολογίας χιλιάδων βυζαντινών μασόνων στις λίστες Λαγκάρντ. Τις κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας των μασόνων και δικών τους ανθρώπων. Εφαρμόζουν (όσο μπορούν) φορολογικά μέτρα κ.α. εις βάρος των Έλλην, οι οποίοι είναι η μειοψηφία στην Ελλάς, απαριθμούν τα 3.800.000 εκ. από τα 18.000.000 εκ. πληθυσμού της Ελλάδος, τινός , τα 14.200.000 εκ. είναι Βλάχοι ή Βάκχοι μασόνοι βυζαντινοί, Αλβανοί, Τουρκομερίτες (Τούρκοι), Αρμένιοι, Ρώσοι, Ρωσοπόντιοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί, κ.α. Τώρα αν υπολογίσουμε και τα 5.000.000 εκ. λαθρομεταναστών που έχουν εισχωρήσει στην Ελλάς από το 2012 ερχόμενοι κατά χιλιάδες καθημερινά, ο πληθυσμός της Ελλάδος θα είναι 23.000.000 εκ., ίσως και παραπάνω. (ο πληθυσμιακός αριθμός αφορά όλη την επικράτεια της Ελλάς και όχι την Αθήνα, τινός Αττική και Θεσσαλονίκη).

24.) Το σάπιο μασονικό σύστημα ανίκανο να ελέγξει όλα όσα γίνονται και διαδραματίζονται στην Ελλάς προσπαθεί με υπόγειους, αθέμιτους, τρομολαγνικούς τρόπους, να κρατά υπό τον έλεγχο τις ελληνικές εξαθλιωμένες και κατεστραμμένες κοινωνικές μάζες, μέσω των Μ.Μ.Ε., ψάχνοντας να βρει τρόπους να ελέγξει και το διαδίκτυο (εκτός από το να το φορολογεί). Οι άπατρις του μασονικού βυζαντινού συστήματος, φορώντας την «προβιά» του Έλληνα (μιμούνται, παριστάνουν τους Έλληνες), ψάχνουν να βρουν τρόπο ολοκληρωτικής εξόντωσης, αφανισμού του ελληνικού γένους, που είναι και η μειοψηφία στην Ελλάδα, θα τους αντικαταστήσουν με τους λαθρομετανάστες που έχουν φέρει οι δουλέμποροι βυζαντινοί μασόνοι. (έτσι λύνουν το θέμα του φθηνού εργατικού δυναμικού και του πληθυσμιακού.) 

Η Ελλάς απομονωμένη από την Ε.Ε. και κατ’ ουσίαν εκτός αυτής, μπαίνει σε δικό της νόμισμα «Δραχμή», οι λαθρομετανάστες ξεσηκώνονται, η βυζαντινή μασονική εκκλησία παίρνει (κατάσχει) σπίτια των Ελλήνων δίνοντας τα στους μετανάστες. Δημιουργείτε πλήρης ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, οι μασόνοι βγάζουν τάγματα ασφαλείας και εφόδου ενάντια στις ελληνικές κοινωνικές μάζες. Οι μετανάστες σπάζουν τα συρματοπλέγματα των στρατοπέδων και των καταυλισμών, ξεχύνονται σε όλη την Ελλάδα όπου «χτυπιούνται» με τους Έλληνες, γίνετε πόλεμος τον οποίο οι δημοσιογράφοι αποκαλούν «εμφύλιο». Η μασονική εκκλησία τρομοκρατείτε, δίνοντας εντολή στους υποτακτικούς της (Καμμένο, Τσίπρα, κ.α.), για στρατιωτικό νόμο. Τα τανκς βγαίνουν στους δρόμους, χιλιάδες μετανάστες προσπαθούν να φύγουν εκτός Ελλάδος από Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία, μα τους αποτρέπουν. Τα Σκόπια βάζουν στρατιωτικές δυνάμεις να αποτρέψουν τους μετανάστες, μπαίνοντας σε ελληνικό έδαφος, και έτσι συγκρούονται με τον στρατό (Φιλιππινέζες) της Ελλάδος. Οι Αλβανοί με την σειρά τους κάνουν επεμβάσεις στην Ήπειρο (Ελλάδα). Η Τουρκία βρίσκει την Ελλάδα σε πλήρη αποδιοργάνωση και χτυπά μέσω Θράκης και Αιγαίου την Ελλάδα. Η Ελλάδα διχοτομείται, μικραίνει κατά πολύ. Οι βυζαντινοί μασόνοι της εκκλησίας κάνουν συμφωνίες με Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Βουλγαρία για να κρατήσουν πλούτο, περιουσία, κλπ. (το έχουμε ξαναδεί το έργο τους πολλές φορές). Στην Ελλάδα υπάρχει χάος, πείνα, πλήρης όλεθρος και καταστροφή.

ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ
-ΑΓΓΕΛΟΣ-