Ελευθερώστε την Ομάδα Έψιλον ΕΥ


Ελευθερώστε την Ομάδα Έψιλον ΕΥ

Έλληνες πρέπει να βοηθήσουμε στην απελευθέρωση της Ομάδος Έψιλον, να διαδώσουμε σε όλους τους απανταχού Έλληνες για την παράνομη, άδικη και ανέντιμη φυλάκιση της Ομάδος Έψιλον από τους Μασόνους της σάπιας Βυζαντινής εκκλησίας και τους προσκυνημένους σε αυτούς ανθέλληνες. 

Πρέπει να ακουστεί σε όλο τον Ελληνισμό και να διαδοθεί παντού. Να ελευθερώσουμε την Ομάδα Έψιλον από την φυλακή, να διαδώσουμε ρε Έλληνες την σαπίλα της βυζαντινής Μασονίας, την απάτη, την πλάνη, τις ψεύτικες κατηγορίες και την λάσπη προς την Ομάδα Έψιλον. Όλοι οι Έλληνες της Ομάδος Έψιλον έχουν λευκά ποινικά μητρώα, είναι πεντακάθαροι. 
Η Ομάδα Έψιλον εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει όλους εμάς τους Έλληνες που αγαπάμε την πατρίδα μας την Ελλάδα και το ελληνικό γένος μας, η Ομάδα Έψιλον είναι εμείς όλοι οι Έλληνες Ρε!!! Έχοντας φυλακίσει την Ομάδα Έψιλον έχουν φυλακίσει και εμάς ρε Έλληνες. 

Τώρα άμεση απελευθέρωση της Ομάδος Έψιλον, απελευθέρωση των Ελλήνων. Ελάτε όλοι οι Έλληνες να ενώσουμε τις φωνές μας, να φωνάξουμε όλοι μαζί «Ελευθερώστε την Ομάδα Έψιλον, ελευθερώστε τους Έλληνες Ρε!!!»

Διαδώστε Έλληνες την πλάνη, τα κατάπτυστα
ψέματα των Βυζαντινών Μασόνων της Εκκλησίας

Η Ομάδα Έψιλον προέβει ως εκπρόσωπος όλων των Έλλην σε μια συμβολική κίνηση βάζοντας κροτίδα στην αυλή (οικόπεδο) της Τράπεζας Ελλάδος και στον σφαγέα αυτοκράτορα του Βυζαντίου, στον Εβραίο Κ. Παλαιολόγο. Ως κραυγή όλων των Ελλήνων προς το σάπιο πολιτικό σύστημα και προς την σαπίλα της Βυζαντινής Μασονίας.
Ποιος από εμάς ρε Έλληνες δεν θα επιθυμούσε να το κάνει; Ποιος Έλληνας τολμά να πει πως αυτό που έκανε η Ομάδα Έψιλον δεν τον αντιπροσωπεύει; Όλους εμάς τους Έλληνες αντιπροσωπεύει.

Οι βυζαντινοί μασόνοι λασπολογούν με φανταστικά σενάρια και με ασύστολα ψεύδη κατηγορούν την Ομάδα Έψιλον ως Τρομοκρατική Οργάνωση και Εγκληματίες για να μπορούν να την κρατούν φυλακισμένη, ενώ το πόρισμα της έρευνας και στοιχεία δείχνουν ότι η Ομάδα Έψιλον είναι αθώα. Φτιάξανε ένα φανταστικό και ψευδές κατηγορητήριο, όπως κάνουν πάντα για όποιον τολμά να γράφει την αλήθεια. Δεν περνούν πλέον σε μας Έλληνες όλα αυτά, η Ομάδα Έψιλον μπήκε μπροστά και τόλμησε να κάνει κάτι για όλους εμάς.

Βυζαντινές μασονικές οργανώσεις που λασπολογούν, κατηγορούν και διασπείρουν ψευδείς κατηγορίες στην Ομάδα Έψιλον είναι : Ομάς Όλυμπος, Πανέλληνες του Μυστρά, Ελεύθερη Ώρα, Μακελειό, Pro News, κ.α.

ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ
-ΑΓΓΕΛΟΣ-