Σελίδες

Η Μιαρότητα του Βυζαντίου

ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ - ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
«Βυζαντινοί ή Ορθόδοξοι ή Καθολικοί ή Ταλμουδιστές ή Οθωμανοί»

Προς Μιαρές Εταίρες:
Πάντα θα ξεμπροστιάζουμε το ψέμα σας, την απάτη σας και την πλάνη σας. Πάντα θα αποκαλύπτουμε εις τους Έλλην την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια, για το ποιοι είστε, για το ποιοι είναι οι Θεοί σας, οι πρόγονοι σας και ποιά τα Βρώμικα Αντί-Ελληνικά σχέδια σας. Όπως δε αυτό κάνουμε ως Ομάδα-Έψιλον-ΕΥ ανελλιπώς εδώ και 30 χρόνια μέσο του ίντερνετ. Όλα όσα γράφετε, πράττεται λοιπών μιαρές εταίρες όπως και οι μιαροί μπουρδόσοφοι εβραιομογγόλοι πρόγονοί σας είναι περίτρανες ατράνταχτες αποδείξεις για το ποιοι είστε και το πόσο μισείτε το γένος των Έλλην και την Ελλάς. Όσο και να προσπαθείτε να διαστρεβλώνετε την αλήθεια η Ομάδα-Έψιλον-ΕΥ πάντα θα την αποκαλύπτει εις τους Έλλην. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ξεφύγετε, να πάψετε να σκέφτεστε.


Πάντα θα Προσκυνάτε Ενώπιων των Έλλην.


Ο ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.
Ιδιότητες του Θεού τους:
Φόνος: θανάτωση, σκότωμα, χύσιμο αίματος.
Φόνος: Θεός, προσωποποίηση του φόνου.
Φθόνος: ζηλοφθονία, κακοβουλία, μοχθηρία.
Φθόνος: Θεότητα, προσωποποίηση του φθόνου.
Ο θεός τους επιθυμεί ως θυσία χύσιμο αίματος, για αυτό στις τελετές τους έκαναν ανθρωποθυσίες προσφέροντας αίμα προς το θεό τους, μα και έπιναν ανθρώπινο αίμα ώστε να θεοποιηθούν «να γίνουν ισάξιοι του θεού τους». Κατά προτίμηση έχυναν και χύνουν ελληνικό αίμα.


 
Αν και ο Θεός της Εβραιογενούς Εκκλησίας Α.Ε. έχει 99 ονόματα, θα αναφερθούμε εις αυτά τα οποία αναφέρονται εις τους ναούς τους και εις τις γραφές τους. Έλλην, αυτοί είναι οι Θεοί της Εβραιογενούς Εκκλησίας και των μιαρών οπαδών αυτής.

Σαββαώθ: το όνομα έχει απόλυτη σχέση με το Σάββατο, ημέρα δοξασίας των Εβραίων και με το
Σαββατικό πόθο (έρωτας μεταξύ Εβραίων). Τινός, κάθε Σάββατο οι Εβραίοι τελούσαν τελετές και ερωτικά όργια προς τον θεό τους Σαββαώθ. Δοξασίες εκ των Ιερέων εις τις Εκκλησίες: «Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου. Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης αυτού, ευλογητός εις τους αιώνας, αμήν. Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης πάσα η γη της δόξης αυτού».

Αδωνάϊ: ο κύριος τον δυνάμεων, εις την σολομωνική αναφέρεται ως «τετραγράμματον» εννοώντας τον Γιαχβέ ή Ιεχωβά.


Μοίρα: Θεά του πεπρωμένου, θεά της δυστυχίας, Ήρα ή Αστάρτη ή Ασταρώθ ή «Αθάρ, Ιστάρ, Ινίνα, Βααλίς κόρη της Σελήνης και αδερφή του Ηλίου και της θεάς του Άδη Ερεσκιγκάλ».

Εκτός αυτών χρησιμοποιούν και δαιμονικές οντότητες αποκαλούμενες «Εξαπτέρυγα». Εξαπτέρυγος: ο με έξι πτέρυγες (φτερά). Τα εξαπτέρυγα είναι τρία, το κάθε ένα έχει 6 φτερά, ήτοι 666. Μπορείτε να επισκεφτείτε μια Εκκλησία για να τα μετρήσετε μιαροί.

Ο Άγιος Γεώργιος «Μογγόλος Ναίτης» της Εκκλησίας Α.Ε.
Άγιος: όσιος, αφοσιωμένος.
Όσιος: σύμφωνος με τους θείους νόμους, επιτρεπόμενος από τη θρησκεία.

Οι Ναϊτες Άγιος Γεώργιος και Άγιος Δημήτριος Σκοτώνουν την Ελληνίς Γυνή
η οποία συμβολίζει την Ελλάς και το γένος των Ελλήνων.

Άγιος Γεώργιος: Μογγόλος ανήκων εις το τάγμα των Ναϊτών: «μικρός ναός, ναΐσκος» (Τάγμα
Εκκλησίας), έχοντας το αξίωμα του αξιωματικού έκανε εκστρατείες σκοτώνοντας τους άπιστους ειδωλολάτρες Έλλην, μα και άλλους λοιπούς άπιστους ανθρώπους (το ίδιο έπρατταν και άλλοι Ναίτες αξιωματούχοι όπως ο Άγιος Δημήτριος). Ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους πιο γνωστούς «Αγίους» της Εκκλησίας. Η απόδοση του ονόματος συνάδει με τον γεωργό, καλλιεργητή «σποράς» πίστεως της ορθόδοξης «βυζαντινής» θρησκείας προς τους άπιστους. Εκτός αυτού φέρεται και ως τιμωρός των απίστων «Έλλην» κ.α. ανθρώπων, δια αυτό απεικονίζεται να σκοτώνει μια γυναίκα η οποία συμβολίζει το γένος και το γόνος των Έλλην. Αργότερον η Εκκλησία έκλεψε την «ιστορία» του Απόλλων ο οποίος σκότωσε το Δράκο «Γιαχβέ» (ο δράκος ή όφις συμβολίζει το εβραϊκό γένος), όλοι θα έχετε δει τους δράκους στις εκκλησίες τους και στα σκήπτρα τους, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αποκαλούνται δρακονιανοί ή διακονικοί ή διάκονοι, φέροντας αυτή (του Απόλλων) ως ιστορία του μογγόλου Ναίτη «Αγίου Γεώργιου» αλλάζοντας την απεικόνιση της γυναίκας σε δράκο.

Οι Γκέι Ναϊτες Άγιος Γεώργιος και Άγιος Δημήτριος σε μια 
ερωτική τρυφερή Εκκλησιαστική απεικόνιση.

Όσο για το Θεό των Έλλην  ΖΕΥΣ «Ζωοποιό Ελλάνιο Υιό Συμπαντικότητας», τον οποίο η Εβραιογενής Εκκλησία Α.Ε. και οι μιαροί οπαδοί αυτής και οι ανθέλληνες, σκόπιμα και υβριστικά τον αποκαλούν «Δία», να τους τονίσουμε και να τους φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη, καθότι πάσχουν από οξεία εγκεφαλική κάκωση. Η λέξη Δίας είναι υβριστικός χαρακτηρισμός. Ως λέξη προέρχεται από το Βυζάντιο και δεν ανήκει στην αρχαία ελληνική γλώσσα, μα στην νέα ελληνική «Βυζαντινή». Η Εκκλησία επί Βυζαντίου (όταν έκαιγαν, άρπαζαν την ελληνική γη και σφάγιαζαν τους Έλλην), αποκαλούσε υβριστικά τον Θεό των Έλλην Ζεύς ως Δία, δηλαδή τον χαρακτήριζε ως «διαβάλλων, διχάζων, διαβολίζων» κλπ. Το Δίας λοιπόν μπουρδόσοφοι και μπουρδολόγοι πηγάζει από το Βυζάντιο και δεν έχει ουδεμία σχέση με την αρχαία Ελλάς και τους Έλλην Πελασγούς. Τώρα μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά στου ανύπαρκτου φανταστικού θεού σας τον Βήλο «επίθετο του Διός σας». Σας μαθαίνουμε μιαροί και την θρησκεία σας, Βυζαντινά μιάσματα.

Άνωθεν απεικονίζεται ο Ναΐτης Άγιος Γεώργιος ως 
προστάτης του Δράκου ταΐζοντας τα μικρά αυτού.

Ο Δράκος ή Όφις συμβολίζει την Εβραϊκή θρησκεία «Γιαχβέ», τινός Εκκλησία Α.Ε., ο δράκος κοσμεί όλους τους ναούς τους και τα σκήπτρα τους ως σύμβολο κυριαρχίας, δύναμης, εξουσίας, κ.α. Απεικονίζουν τους δύο Ναΐτες ότι «σκοτώνουν» τον δράκο για να πλανούν τους Ηλίθιους Έλληνες, ώστε να τελούν οι εβραιογενείς και σλαβομογγόλοι «Εκκλησία Α.Ε.» ανενόχλητοι τη σατανολατρεία τους. Στην πραγματικότητα τον λατρεύουν, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εβραϊκής θρησκείας τους.

Στις άνωθι φωτογραφίες στους κόκκινους κύκλους βλέπετε μιαροί τα σκήπτρα που κρατούν με το «Δράκο ή Όφι». Εβραικό ή Δωδωνικό παγανιστικό σύμβολο δόξας, δύναμης, εξουσίας του Γιαχβέ.

Ο αιμοσταγής θεός της Εκκλησίας Α.Ε. ή Βυζάντιο, πάντα διψούσε για αίμα, ιδίως ελληνικό, που εσείς του το προσφέρατε απλόχερα. Μα έφτασε η ώρα να λάβει τέλος η αιματοχυσία των Έλλην από το Φόνο (Φονεύς) Θεό σας. Ήρθε η ώρα να χυθεί το αίμα του «Φόνου» Θεού σας όπως και το δικό σας.

Έλλην η Ελλάς είναι υπό την κατοχή ξένων «Μη Έλλην» εισβολέων που δρουν εδώ και 50 χρόνια σχεδόν ως δούρειος ίππος «Βλάχοι ή Οβριοί, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι, Σέρβοι, Ρώσοι & Ρωσοπόντιοι, Ρουμάνοι, Τούρκοι, Γύφτοι, Εβραίοι, Αρμένιοι, Κούρδοι, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γερμανοί, κ.α. Σλαβομογγόλοι», οι οποίοι υπερτερούν πληθυσμιακά από τους Έλλην καθώς είναι πάνω από 6.500.000 εκ. Αυτά τα εκατομμύρια ξένων αποίκων ψηφίζουν και στελεχώνουν όλο το πολιτικό, δικαστικό, ταγματασφαλίτικο σύστημα της Ελλάς, καθορίζοντας με τρόμο-νόμους τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων καθιστώντας τους απλά δουλικά. Εκτός των ξένων εισβολέων (αποίκων) υπάρχουν και οι Προδότες ή Ανθέλληνες που συνεργάζονται και προστατεύουν αυτούς, έχοντας αρκετά καλές απολαβές ως προς τον πλούτο.


Το δεξί χέρι της Εβραιογενούς Εκκλησίας Α.Ε.
Πολυθεϊστές «12θειστές, Ορφικοί, Πυθαγόρειοι»

Παγανιστικός Ναός Πολυθεϊστών.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν είχαν αποχωρήσει οι ιερείς της Εκκλησίας Α.Ε.
Μαθαίνουν τα μυστικά τέλεσης «βάπτισης και γάμου» κ.α. μαγγανείες.

Εις αυτούς ανήκουν οι Βλαχομογγόλοι Πάλμος, Χίος, Γούδης, Τουλάτος και πλήθος άλλων επωνύμων και μη βλαχοεβραίων και βλαχομογγόλων. Επιχορηγοί και Καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής καθώς είναι το τάγμα «Άλφα» προς τους «Ωμέγα» πεφωτισμένους Τέκτονες «Λάϊονς» Εκκλησίας Α.Ε.

Όλοι θα Καείτε. Όλοι θα Πνιγείτε. Όλοι θα Αφανιστείτε.
Όλοι θα Προσκυνήσετε ενώπιον των Έλλην.
Οι Ναοί σας και τα Σιωναζιστικά Κράτη σας θα Καταρρεύσουν ως Χαρτόκουτα.