Σελίδες

Ελάνιοι Έλλην Χριστοί

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ

Ανένταχτοι Ανάρχων Έλλην
Έψιλον – ΕΥ


Ελάνιοι Έλλην Χριστοί


Η Ομάδα Έψιλον – ΕΥ είναι η προσωποποίηση της απολλώνιας αλήθειας και γνωσικής νόησης εκ του αυτόχθων Ελάνιου Έλλην Χριστού Απολλώνιου Υιού, τινός του Έλλην Απολλώνιου Άγγελου, έχων την απόλυτη γήινη και επουράνια γνώση τεχνογνωσίας και κρίση ως ελάνιος υιός του επουράνιου ζωοποιού ελανού υιού συμπαντικότητας, ως ελάνιος υιός του παράδοξου. Έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά ψεύδη και μυθοπλασίες για την Ομάδα Έψιλον και τον ελανό Απολλώνιο Άγγελο και τους Έλλην συντρόφους αυτού, τους Έψιλον-ΕΥ, από μιαρούς βυζάν-τινούς ταγούς, μη Έλλην (αλλόφυλοι) και ανθέλλην, ανήκων εις το σκωτικό υποχθόνιο πονηρό επτάφυλο, εκ του συνολικού δωδεκάφυλου (Ισραήλ).

Το απόλυτο Απολλώνιο φως της αλήθειας είναι το απόλυτο λευκό χωρίς σκιώδεις υποστάσεις και στίγματα σποράς ψεύδους, πλάνης και υποκρισίας, μιαρότητας. Είναι απόλυτο επουράνιο ζωοποιό ελανό φως αλήθειας και απόλυτης ελάνιας γνωσικής νόησης και τεχνογνωσίας του ελανού υιού Απολλώνιου Άγγελου.


Απόλλων: Ο αυτόχθων (Επουράνιος) Ελανός αρχέγονος Έλλην παράδοξος υιός του Επουράνιου Ζωοποιού Ελανού Υιού, έχων την γνώση και τεχνογνωσία όλων τινός την Απόλυτη γνώση και τεχνογνωσία και το απόλυτο φως αλήθειας. Όσοι το χρησιμοποιούν ως κοινό όνομα όπως τα βυζάν-τινά «Κώστας, Πέτρος,…κλπ», είναι καταραμένος και καταδικασμένος να πληρώσει όπως πλήρωσαν όλοι όσοι έπαιξαν και παρίσταναν τον Απολλώνιο Ιάσων, ουδείς δύναται να ξεφύγει της πληρωμής όπως και η σπορά αυτού. Μόνο στον γεννημένο Ελανό εκλεκτό Έλλην δίδεται το χρίσμα του Απόλλων, τινός μόνο στον γεννημένο εκλεκτό Έλλην Χριστό, τον Έλλην Απολλώνιο Υιό.

Απολλώνιος: Ο γεννημένος εκλεκτός Ελανός Έλλην έχων το χρίσμα και χαρακτηριστική ιδιότητα του Απόλλων, τινός ο Απολλώνιος Υιός έχων την απόλυτη γνώση, τεχνογνωσία και το φως αλήθειας ως υιός του επουράνιου Ζωοποιού Ελανού Γιού Συμπαντικότητας.

ΖΕΥ(Σ): Ο Αυτόχθων (Επουράνιος) ελάνιος ελασγός, Ζωοποιός Ελανός Υιός (Συμπαντικότητας), Έλλην Θεός των Έλλην Χριστών. Δεν σχετίζεται με τον πλασματικό δήθεν «θεό» του υποχθόνιου μιαρού Δωδεκάφυλου (=Ισραήλ).

ΔΙΑΣ: Πάπας, ο εκλεκτός Βάκχος Εβραίος έχων το χρίσμα του 33ου Μ. Γεωμέτρη.

Οι ελανοί ελασγοί Έλλην έχουν τον δικό τους Επουράνιο Θεό, τον δικό τους ελανό Έλλην χριστό τινός Απολλώνιο Υιό. Κατανοητό μιαροί βάκχοι και λασποαίματοι βυζάν-τινοί  υποχθόνιοι Κρυπτό-Εβραίοι της βυζάν-τινής επτάφυλης Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Δεν θα καθορίσετε βάκχοι «βλάχοι» βυζάν-τινοί μιαροί κρυπτό-εβραίοι σε ποιόν θεό θα ανήκουν οι Έλλην, οι ελανοί Έλλην χριστοί δεν ανήκουν και δεν σχετίζονται με βάκχους «βλάχους» μιαρούς βυζάν-τινούς θρησκόληπτους, απόγονους αιμοδιψών γενοκτόνων των Έλλην, τινός της κρυπτό-εβραϊκής επτάφυλης Νεκρονομικής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας.

Ήρθε ο καιρός Βάκχοι «βλάχοι» βυζάν-τινοί μιαροί να λογοδοτήσετε για τα αιμοσταγή βασανιστήρια, λεηλασίες και γενοκτονίες που έχει διαπράξει το σκωτικό υποχθόνιο επτάφυλο γένος σας εις βάρος των Έλλην και προς την ανθρωπότητα. Αποκατάστασης της Αλήθειας, Αναγνώριση των αιμοσταγών βασανιστηρίων και Γενοκτονιών που διέπραξαν και διαπράττουν οι μιαροί Βυζάν-Τινοί του σκωτικού επτάφυλου, τινός θεού Σαβαώθ ή Βάαλ ή Σατάν Ισραήλ.

Ως ελανοί Έλλην χριστοί τινός χρισμένοι (χριστιανοί) εις την μονοθεΐα του ενός επουράνιου (αυτόχθων) θεού Ζωοποιού Ελανού Υιού, φως αλήθειας, δημιουργίας, τεχνογνωσίας και γνωσικής νόησης, ο λόγος και ο Κανών έχων υιό τον παράδοξο ελανό Απολλώνιο υιό (κατά το υποχθών επτάφυλο του Σατάν Ισραήλ «ο Υιός των ανθρώπων»).

Απαιτούμε την αναγνώριση των λεηλασιών, βασανισμών και γενοκτονιών που διέπραξαν οι βυζαντινοί ταγοί και σταυροφόροι προς τους Έλλην κ.α. ανθρώπινων φυλών. Η βυζαντινή σκωτική μιαρή και αιρετική Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Σαβαώθ ή Σατάν Ισραήλ, να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες και τα εγκλήματα που διέπραξαν εις το βυζάντιο, και μεταγενέστερα (Ταγματασφαλίτες «ΕΛΑΣ», Χίτες «ΕΑΜ», κλπ). Βάκχοι κρυπτώμενοι φορώντας την μάσκα του εθνοπατέρα και εθνοπατριώτη, ενδεδυμένοι με την προβιά του δήθεν Έλλην(α), τινός οι βυζαντινοί μιαροί απόγονοι αιμοδιψών βυζαντινών γενοκτόνων και βασανιστών φασιστών εξουσιαστών και πλουτοκρατορικής δυναστείας άρχουσας τάξης και αρχής, οι οποίοι ζουν εις βάρος των δούλων αστών έχοντας ως πρότυπο την βυζάν-τινή Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία, η οποία εκτός από το να εξαπατά και να κερδοσκοπά εις βάρος αδαών και μωρών δούλων αστών, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

Πληθώρα μιαροί Βυζάν-Τινοί βάκχοι αδαείς κ’ μωροί φασιστικών συμφεροντολογικών κομμάτων Χ.Α. – ΚΚΕ – ΝΔ – Ένωση Κεντρώων και των ΜΜΕ παρουσιάζονται ως ευσυνείδητοι Βυζάν-Τινοί ταγοί, ως ειδήμων πεφωτισμένοι και προστάτες των μιαρών Βυζάν-Τινών καρτέλ, και της Βυζάν-Τινής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ. Αυτό-παρουσιαζόμενοι οι φασίστες μιαροί υποκριτές και δολοφθόνοι ως πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωπαϊκό λίκνο φασισμού, αβουλίας και νεκρονομικής αστικής υποδούλωσης, η ολοκληρωτική κατάλυση της Δικαιοσύνης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και της Ελεύθερης Βούλησης.

Όλοι οι μιαροί βυζάν-τινοί ταγοί εντολοδόχοι, δολοφθόνοι και υποκριτές Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, γκαγκαρίζουν «Ο θεός έφτιαξε τον άνθρωπο, ο θεός έφτιαξε άρρεν και θύλην, ο θεός το ένα το άλλο…». Ας δούμε όμως τι πραγματικά έφτιαξε ο πλασματικός θεός τους Σατάν Ισραήλ (ή μήπως προτιμάτε το Σαβαώθ ή το Βάαλ).

Δευτερονόμιον: «Εάν δεν αφανίση κύριος ο θεός σου τα Έθνη, ά ο θεός δίδωσι σοι την γην αυτών, και κατακληρονομήσετε αυτούς και κατοικήσετε εν ταις πόλεσιν αυτών και τοις οίκοις αυτών,…εάν δε μη υπακούσωσι σοι και ποιώσι προς σε πόλεμον, περικαθαριείς αυτήν, έως αν παραδώσοι αυτήν Κύριος ο θεός σου εις τας χείρας σου, και πατάξεις παν αρσενικόν αυτής εν φόνω μαχαίρας, πλην των γυναικών και της αποσκευής και πάντα τα κτηνή και πάντα,…». Αυτός είναι ο θεός Σατάν ή Σαβαώθ ή Βάαλ των Βυζάν-Τινών απογόνων Ισραήλ, Βασιλείων Α’: «και νύξατο ευχήν κυρίου λέγουσα, Αδωναϊ Κύριε Ελώε Σαβαώθ, εάν επιβλέπων επίβλεψης επί την ταπείνωσην της δούλης σου και μνησθής μου και δως τη δούλη σου σπέρμα ανδρών,…» όπου ο αιμοσταγής φονεύς θεός Ισραήλ των βυζαντινών έφτιαξε δούλους και νουθέτησε νομοθετώντας για να κρατούν οι μιαροί βυζάν-ταγοί τους αστούς υπόδουλους, κοιμισμένους (νεκρούς) και άβουλους, μη έχων ανθρώπινα δικαιώματα, δικαίωση και ελευθερία. Οι βυζάν-τινοί απόγονοι του θεού Σατάν ή Σαβαώθ Ισραήλ τηρούν τα των Βυζάν-Τινών προγόνων τους «τα γαρ έθνη ταύτα, ους συ κατακληρονομείς αυτούς, ούτοι κληδόνων και μαντείων ακούσονται, σοι δε ουχ ούτως έδωκε Κύριος ο θεός σου (Σατάν Ισραήλ)».

Όσο για τους βάκχους βυζάν-τινούς φασίστες της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ, οι οποίοι μιαροί υποκριτές παριστάνων τους δήθεν Έλληνες εθνοπατέρες και εθνοπατριώτες, ξεχνούν πως είναι σπορά του Σατάν ή Σαβαώθ θεού Ισραήλ, απόγονοι Βάκχων Βυζάν-Τινών ταγματασφαλιτών (ΕΛΑΣ) και Χιτών (ΕΑΜ). ‘Έσδρας Β’: «και εν τω πρώτω έτει Κύρου του Βασιλέως Περσών του τελεσθήναι λόγον Κυρίου από στόματος Ιερεμίου, εξήγειρε Κύριος το πνεύμα Κύρου Βασιλέως Περσών, και παρήγγειλε φωνήν εν πάση βασιλεία αυτού και γε εν γραπτώ λέγων, ούτως είπε Κύρος Βασιλεύς Περσών και πάσας τας Βασιλείας της γης εδωκέμοι Κύριος ο Θεός του ουρανού, και αυτός επεσκέψατο επ’ εμέ του του οικοδομήσαι οίκον αυτώ εν Ιερουσαλήμ τη εν τη Ιουδαία,…και αναβήσεται εις Ιερουσαλήμ την εν τη Ιουδαία και οικοδμησάτω τον οίκον θεού Ισραήλ (αυτός ο θεός ο εν Ιερουσαλήμ)». Αυτό και μόνο αρκεί για να νοήσει κάποιος πως οι Πέρσες σφαγείς των Έλλην, δεν ήτο απλά συνεργάτες των Βάκχων Βυζάν-Τινών (θεού Ισραήλ) αλλά έμμισθοι Σταυροφόροι του Βυζαντίου. ‘Εσδρας Α’: «…και είπεν αυτοίς Ζοροβάβελ και Ιησούς και η ηγούμενοι των πατριών του Ισραήλ ουχ ημίν και υμίν του οικοδομήσαι τον οίκον Κυρίω Θεώ ημών, ημείς γαρ μόνοι οικοδομήσωμεν τω Κυρίω του Ισραήλ ακολούθως, οι προσέταξεν ημίν Κύρος ο Βασιλεύς Περσών».

Κατανοούμε τους μιαρούς βυζάν-τινούς ταγούς καθώς είναι απόγονοι Βακχών βυζάν-τινών του Θεού Σατάν Ισραήλ, και Σταυροφόρων αυτών. Είναι φαεινές λογικό να ανήκουν στην Βυζάν-Τινή Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του υποχθόνιου Ισραήλ. Αυτό που δεν κατανοητέ δεν έχει λογική κλπ, είναι οι Έλλην(ες) τι σχέση έχουν με τον θεό Σατάν Ισραήλ, με το γένος των Βάκχων εβραίων βυζάν-τινών τέκνων του Ισραήλ, όπως τι σχέση έχουν οι Έλλην(ες) με την νεκρονομική θρησκοληψία αυτών, τινός με την βυζάν-τινή Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ. Να πιστέψουμε πως οι Έλλην(ες) πιστεύουν, νομίζουν δηλαδή πως είναι Βάκχοι (Εβραίοι «Ιμπίρι») του Ισραήλ (=Δωδεκάφυλου).

Η γένεση του Δωδεκάφυλου (=Ισραήλ)

Προγενέστερη γένεση: Σηθ, Καϊνάν, Μαλελεήλ, Ιάρεδ, Ενώχ, Μαθουσάλα, Λάμεχ, Νώε, Σήμ, Χαμ, Ιάφεθ.

Μεταγενέστερη γένεση: Ρουβήν, Συμεών, Ιούδα, Ιασάχαρ, Ζαβουλών, Ιωσήφ – Εφραίμ, Μανασσή, Βενιαμίν, Γαδ, Δαν, Ασήρ, Νεφθαλί.

Για πείτε μας ρε Έλλην(ες) σε ποια από αυτές τις δώδεκα φυλές (ράτσες) του Ισραήλ ανήκετε;
Είστε Βάκχοι (Εβραίοι «Ιμπίρι») Βυζάν-Τινοί του Ισραήλ, ή γηγενείς Έλλην χριστοί (χριστιανοί);


Έψιλον-ΕΥ
Ανάρχων Άγγελος