Σελίδες

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνη

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Ανάρχων Έλλην
Έψιλον-ΕΥ


Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνη

Ένα κράτος δίκαιο και ισότιμης ανιδιοτελής δικαιοσύνης εκ του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, μα κατά πλείστον εκ της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, τινός κυβέρνησης. Όταν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων “Χ.Α., ΝΔ, Ένωση Κεντρώων”, ως βυζαντινοί ταγοί τάσσονται απροκάλυπτα ως εντολοδόχοι της ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, τινός συμφερόντων αυτής και των αυτών βυζαντινών συμφερόντων πλουτοκρατίας, απειλώντας και βάλλοντας την κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Αυτό αποδεικνύει και επιδεικνύει εμπράκτως το παρακράτος των βυζαντινών ταγών της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας όπως το γιατί οι βυζαντινοί κομματικοί ταγοί προσπαθούν να παρεμποδίσουν την κυβέρνηση να ψηφίσει και να εφαρμόσει τα νομοσχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί θίγονται τα συμφέροντα των βυζαντινών καρτέλ και της ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, όχι για το καλό της Ελλάδος, όχι για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, το μόνο που τους νοιάζει και ενδιαφέρει είναι ο πλούτος που κατέχουν και η παρακρατική εξουσία που έχουν οι βυζαντινοί ταγοί.


Μια παρακρατική βυζαντινή δολοφθόνος αρχή εξουσίας, που καταλύει πλήρως την Δικαιοσύνη είναι η Εισαγγελική Αρχή. Οι Εισαγγελείς δολοφθόνοι ως δημόσιοι κατήγοροι ψευδο-κατηγορούν με υποθετικά φανταστικά σενάρια, όσους πολίτες είναι αντίθετοι και γράφουν την αλήθεια αποκαλύπτοντας το δολοφθόνο αιμοσταγές και γενοκτόνο Βυζάντιο. Και καθήμενοι οι Εισαγγελείς δολοφθόνοι στα δικαστικά έδρανα, δικάζουν και επιβάλουν ποινές φυλάκισης καταστρέφοντας ανθρώπινες ζωές και τις οικογένειες αυτών. Τηρώντας οι βυζαντινοί ταγοί Εισαγγελείς δολοφθόνοι τις εντολές που λαμβάνουν από τα βυζαντινά μασονικά καρτέλ “Λάϊονς, Πανέλληνες του Μυστρά, Ομάς Όλυμπος”, και βυζαντινών αρχιερέων “Μητροπολιτών κλπ” της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, τινός εντολές από το βυζαντινό παρακράτος.

Σε ποιο Ευρωπαϊκό και πολιτισμένο κράτος παρευρίσκονται στις δικαστικές αίθουσες Εισαγγελείς δολοφθόνοι (δημόσιοι δολιοφθορείς “κατήγοροι”), να κάθονται στα δικαστικά έδρανα και να δικάζουν επιβάλλοντας ποινές. Σε ποιο Ευρωπαϊκό κράτος του 21ου αιώνα οι Εισαγγελείς δολοφθόνοι καταλύουν τη Δικαιοσύνη μετατρέπων τους Δικαστές σε γλάστρες και μαριονέτες των δικαστικών εδράνων. Σε ποιο κράτος της  Ευρώπης οι Εισαγγελείς δολοφθόνοι κατήγοροι είναι και δικαστές δικάζων αυτούς που στοχοποιούν και ψευδο-κατηγορούν με ψεύτικα φανταστικά σενάρια και κατά εντολή βυζαντινών μασονικών καρτέλ της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλαδική βυζαντινή αποικία η οποία παρουσιάζεται ως “Ευρωπαϊκό πρότυπο”.   

Σε ποιο Ευρωπαϊκό πολιτισμένο κράτος του 21ου αιώνα, αρχιερείς κάθονται σε κοινοβουλευτικά έδρανα, όπως οι βυζαντινοί αρχιερείς της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Εις τα πολιτισμένα Ευρωπαϊκά κράτη βγαίνουν λυσσαλέοι βυζαντινοί, με σκωτικά βυζαντινά λάβαρα του φασιστικού αιμοδιψή και γενοκτόνου βυζάντιου, γκαγκαρίζοντας «Ορθοδοξία ή Θάνατος», «ζήτω το Βυζάντιο» κ.α. Προσκυνούν και λατρεύουν πτώματα, οστά, χαρτιά με καρικατούρες βυζαντινών σφαγέων “αγίων”, κάστανα, ξύλα και πέτρες. Όπως σε τούτη δω τη σκωτική βυζαντινή αποικία, που αποκαλείται (μάλλον παριστάνει) το  “Ευρωπαϊκό πρότυπο”.

Σε ποιο Ευρωπαϊκό πολιτισμένο κράτος τα βυζαντινά μασονικά ΜΜΕ, παρουσιάζονται ως ανεξάρτητη αρχή έχων ασυλία, και το δικαίωμα να λασπολογούν και να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις. Βυζαντινοί ταγοί δημοσιογράφοι να διαστρεβλώνουν τα πάντα, νουθετώντας να στοχοποιούν όσους δεν ανήκουν στη νεκρονομική βυζαντινή θρησκοληψεία της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας.

Εις τούτη δω τη Βυζαντινή “Ευρωπαϊκή” παρακρατική αποικία, Δικαιοσύνη είναι τα αρχιερατικά βυζαντινά καρτέλ πτωματολατρών, οστεολατρών, και εικονολατρών σκωτικών παγανιστών, και εντολοδόχων της Εισαγγελικής δολοφθόνους αρχής. Οι οποίοι Εισαγγελείς και ταγματασφαλίτες (Ασφαλίτες) πράττουν ανεξέλεγκτα, όπου κατά δοκούν και κατ’εντολή στοχοποιούν και ενοχοποιούν με υποθετικά φανταστικά σενάρια. Εισβάλλοντας με βία εις τις οικίες των πολιτών, κλέπτοντας και αρπάζοντας ό,τι βρουν και τους γυαλίσει, εις το όνομα της δικαιοσύνης. Το να εισβάλουν στην οικία σου οι μπάτσοι ασφαλίτες, κατ’ εντολή του δολοφθόνου Εισαγγελέα, και να σου κλέβουν, αρπάζουν όλα όσα έχεις πληρώσει και αγοράσει νόμιμα, στο όνομα μιας βυζαντινής φασιστικής αρχής, αυτό είναι δικαιοσύνη και η κλεπταποδόχος άρχουσα τάξη και Βυζαντινή αρχή, το λίκνο και πρότυπο της Ε.Ε. Αυτή είναι η Δικαιοσύνη, η ελεύθερη γνώμη και άποψη, του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Αναρωτιέστε τι γίνονται αυτά που κλέβουν και αρπάζουν (κατάσχουν) οι μπάτσοι, είναι απλό, κάποια τα μοιράζονται μεταξύ τους, τα υπόλοιπα δίνονται σε βυζαντινά καρτέλ για πούλημα.

Έψιλον-ΕΥ
Άγγελος