Σελίδες

Η Εισαγγελική Δολοφθόνο Βυζαντινή Αρχή

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Άναρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ

Η Εισαγγελική Δολοφθόνος Βυζαντινή Αρχή


Η Εισαγγελική δολοφθόνος «ανεξάρτητη» αρχή της Βυζαντινής επτάφυλης θρησκοληπτικής και υποχθώνιας πονηρής ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ τινός Βυζαντινών ταγών μασονικών οίκων (Λάϊονς, Πανέλληνες του Μυστρά, Ομάς Όλυμπος, Χ.Α. κ.α. οργανώσεων) και των αυτών βυζαντινών ορθόδοξων σκωτικών Πατριαρχείων, είναι μία από τις τρείς δολοφθόνες μασονικές αρχές του Βυζαντινού Βάκχικου επτάφυλου (συστήματος) του Ισραήλ. Το ότι έχει ως έμβλημα η Εισαγγελία την επτάφωτο λυχνία (επτάφυλου) του Ισραήλ (Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας) δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαία η εδρική ύπαρξη του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) στην Θεσσαλονίκη μήτωρ του ψευδοκράτους Ισραήλ.

*Ισραήλ: Δωδεκάφυλο, οι δώδεκα βάκχικες ενδογαμικές φυλές
*Βυζάν: Τα βυζανιάρικα νεογνά του Λέων, Λάϊονς.
*Βάκχος: Σαββατικός (ο ανήκων στον Σαββαώθ), Βλάχος, Μιαρός, Εβραίος, Μη Έλλην
*Εβραίος: Ιμπίρι τινός ο Βάκχος που ζει σε αντίσκηνο σε όχθες ποταμών και λιμνών, ο φιλοχρήματος, άπληστος, πονηρός, απατεώνας, άπατρις, Βλάχος….


Η Εισαγγελική εντολοδόχος αρχή δεν ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης, ούτε σχετίζεται ή αποτελεί μέρος της δικαιοσύνης τινός της δικαστικής έδρας (στο δικαστικό σώμα). Αν και οι δολοφόνοι Εισαγγελείς παίρνουν παχουλούς μισθούς από τους φορολογούμενους Έλλην(ες) πολίτες, αυτό-παρουσιάζονται ως ανεξάρτητη εξουσιαστική αρχή της σκωτικής βυζαντινής τριαδικής αρχής, τινός Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας. Υπάρχουν εκατόν δέκα επτά Εισαγγελείς γνωστοποιημένοι λεροί, σάπιοι, οι οποίοι είναι προστάτες και εντολοδόχοι βυζαντινών ορθόδοξων καρτέλ, που διακινούν κοκαϊνη ηρωίνη όπλα, παράνομα σκευάσματα φαρμάκων (ντίλερ αυτών είναι τα βυζαντινά μασονικά ΜΜΕ), εμπόριο σαρκός και ανθρωπίνων οργάνων από ιδρύματα της Βάκχικης επτάφυλης Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας και αυτών Βυζαντινών μασονικών οίκων όπως το «Χαμόγελο του παιδιού, Γιατροί χωρίς σύνορα,…» κ.α. οργανώσεις ΜΚΟ και ιδρύματα Λάϊονς μασόνων Βυζαντινών.

Οι Βυζαντινοί ταγοί Εισαγγελείς, πιστοί εντολοδόχοι της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ (Βυζαντινά μασονικά καρτέλ και υποδεέστεροι θρησκοληπτικοί βυζαντινοί οίκοι), δεν τηρούν το Νόμο τινός ψηφισμένα νομοσχέδια ούτε υπακούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, πράττουν πάντα κατά το δοκούν τινός κατά εντολή των βυζαντινών ταγών μασόνων, και βυζαντινών αρχιερέων νουθευτών  «Δεσποτάδων, Μητροπολίτων, Επίσκοπων, Αρχιμανδρίτων,…κ.α.». Έχουν υπό πλήρη έλεγχο και διοίκηση των ένοπλων και ένστολων ταγμάτων ασφαλείας (Μπάτσους και Ασφαλίτες «Γκεσταμπίτες»), οι οποίοι μπάτσοι και ασφαλίτες είναι παιδιά βάκχων βυζαντινών, και πιστοί έμμισθοι (Μισθοφόροι) εντολοδόχοι στην Εισαγγελία, κατ’ επέκταση στα Βυζαντινά Μασονικά Καρτέλ, αν και όλοι οι Ασφαλίτες ανήκουν ως μέλη εις αυτά τα σκωτικά μιαρά Βυζαντινά καρτέλ, όπως όλοι οι Εισαγγελείς.

Εισαγγελείς και Ασφαλίτες εκτός από προστάτες και εντολοδόχοι των Βυζαντινών μασονικών καρτέλ, έχουν ως βασικό κύριο ρόλο να στοχοποιούν, να τρομοκρατούν τους δούλους αστούς (πολίτες) επιβάλλοντας βία «Νόμο» εις όλους όσους μιλούν γράφουν και πάνε ενάντια στα συμφέροντα και νουθευτικά νεκρονομικά δρώμενα των Βυζαντινών μασονικών καρτέλ, τινός στην Βυζάν Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ. Ασφαλίτες και Εισαγγελείς στήνουν το ψευδό-κατηγορητήριο ενοχοποιώντας τους με υποθετικά φανταστικά σενάρια (όπως κάνουν και οι βυζαντινοί εντολοδόχοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ), φυλακίζοντας αυτούς που γράφουν, αντιστέκονται και πάνε ενάντια στα συμφέροντα και δρώμενα της Βυζαντινής Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, και μασονικών καρτέλ αυτής. Οι Εισαγγελείς καθήμενοι εις τα δικαστικά έδρανα κρίνουν, δικάζουν και επιβάλλουν ποινές φυλάκισης κατ’ εντολή των Βυζαντινών μασονικών καρτέλ (Οι Δικαστές είναι μαριονέτες και γλάστρες των δικαστικών εδράνων), αυτό αποκαλούν «Δικαιοσύνη» οι Βυζαντινοί ταγοί και μασόνοι Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Θεού (Σατάν η Σαβαώθ η Βάαλ) Ισραήλ (βάκχικου ενδογαμικού δωδεκάφυλου και κατά πλείστον επτάφυλου).

Άλλος βασικός κύριος ρόλος που έχουν οι Εισαγγελείς του Βάκχικου Βυζαντινού επταφύλου, έχοντας τον πλήρη έλεγχο των καταστημάτων κράτησης «φυλακών», είναι να κρατούν αυτά πάντα γεμάτα με κρατούμενους, καθώς τα βυζαντινά καρτέλ προμηθευτών κλπ κερδίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, με μηδενικά έξοδα συντήρησης καθώς οι κρατούμενοι πληρώνουν για όλα ως πελάτες και φορολογούμενοι. Τα καταστήματα κράτησης είναι μία από τις καλές κερδοφόρες επιχειρήσεις (όπως τα δικαστήρια) για τα βυζαντινά μασονικά καρτέλ της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι βυζαντινοί ταγοί και εντολοδόχοι δεν θέλουν αποσυμφόρηση των φυλακών, τινός μείωση κρατουμένων, αυτός είναι ο λόγος που αντιδρούν σε νομοσχέδια και βάλουν προς το υπουργείο δικαιοσύνης και γκαγκαρίζουν οι βυζαντινοί ταγοί εντολοδόχοι των μασονικών καρτέλ.

Έψιλον-ΕΥ
Άναρχων Άγγελος