Σελίδες

Η Στημένη Δίκη και Προφυλάκιση


Η Στημένη Δίκη  και Προφυλάκιση

της Ομάδος Έψιλον ΕΥ

Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια η Ορθόδοξη Βυζαντινή Εκκλησία και οι Ταγοί Βυζαντινοί θρησκόληπτοι αυτής ψάχνουν τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον και τον Ελλάνιο Έλλην Άγγελο, τους απειλούν, υβρίζουν κ.α. Οι Έλλην της Ομάδος Έψιλον θέλησαν να προβεί εις μια συμβολική κίνηση εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού, ο οποίος είναι έτοιμος να εκραγεί βλέποντας να χάνεται κάθε ελπίδα σωτηρίας μετά την έσχατη προδοτική ενέργεια του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα μετατρέποντας το 62% του Όχι σε Ναι το οποίο ποθούσαν οι Ταγοί του Βυζαντίου. Η έκρηξη στις οποίες αναφέρονται έγιναν από κροτίδες «βαρελότα» σαν αυτά που ρίχνονται στο Εβραϊκό πάσχα και χριστούγεννα.

Αμόρφωτοι βλακέντιοι βυζαντινοί εντολοδόχοι μάθετε πως εκρηκτικός μηχανισμός ονομάζετε όταν χρησιμοποιείτε μπαρούτι, ΤΝΤ, ΑΝFΟ, C4 έχων ως μηχανισμό ανάφλεξης ηλεκτρονικό ή μηχανικό σύστημα. Και όχι όταν περιέχει πυρίτιδα φυσιγγίων και φυτιλάκια από παιδικά πυροτεχνήματα. Καταλάβατε πανηλίθιοι βυζαντινοί ειδήμων.

Οι ταγοί Βυζαντινοί εκμεταλλευόμενοι της εκρήξεις των κροτίδων δημιούργησαν ένα επιστημονικής φαντασίας, πλασματικό σενάριο για να προφυλακίσουν και να δικάσουν τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον, μα πολύ περισσότερο να σταυρώσουν τον Ελλάνιο Έλλην παράκλητο – «Άγγελο» ως διευθυντή.

Ουδέποτε Υπήρξαν στοιχεία ή έχουν στοιχεία από κινητά, ίντερνετ, υπάρχουν μόνο οι ψευδείς καταθέσεις και αντιφάσεις των ασφαλιτών βυζαντινών. Σύμφωνα με μαρτυρίες το πατριαρχείο του Ισραήλ, Κωνσταντινούπολης, Κύπρου και Ελλάδος έδωσαν εντολές εις Ανώτατους εισαγγελείς όπου με τη σειρά τους καθοδηγούσαν τους εισαγγελείς και τους δικαστές που είχαν την υπόθεση. Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν και πολίτικοί ταγοί βυζαντινοί όπως ο Π. Καμμένος για να μην αναφέρουμε μητροπολίτες κ.α. Στο παιχνίδι της αποσιωποίησης και της προπαγάνδας ήταν και βυζαντινοί δημοσιογράφοι ΑΝΤ1 – ΣΚΑΙ και τοπικών βυζαντινών εφημερίδων όπως Θάρρος και Ελευθερία.
Τους ενόχλησε που δεν ξύπνησε ο Εβραίος Βυζαντινός σφαγέας μαρμαρωμένος αυτοκράτορας ή μάλλον γιατί του αποκόπηκε η παλάμη και δεν θα μπορεί ο βυζαντινός σφαγέας να αυνανισθεί.

Κράτησαν παράνομα προφυλακισμένους τους Έλλην της Ομάδος Έψιλον και τον Ελλάνιο Έλλην -Άγγελο-  τους δίκασαν κατά εντολή των ταγών πρεσβυτέρων βυζαντινών και τους έκλεισαν φυλακή, όπως έπραξαν πριν χιλιάδες χρόνια με τους Έλλην και τον Ελλάνιο χριστό Ιάσων, όπως έκαναν εις νεωτέρους χρόνους με τους επαναστάτες του 1821 και τον Θ. Κολοκοτρώνη. Σκοπός τους είναι η αποσιώπηση της Ομάδος Έψιλον, των Έλλην.

Όλοι Θα Πνιγούν. Όλοι θα χάσετε τα Πάντα.
Έψιλον ΕΥ
-Άγγελος-