Σελίδες

Κρυπτομασονικές Οργανώσεις




Οι κρυπτομασονικές οργανώσεις (Ομάς Ε, Ομάς Όλυμπος, Πανέλληνες του Μυστρά κ.α.) ανήκουν εις το σάπιο βυζαντινό, μασονικό κεκτημένο του εκκλησιαστικού γίγνεσθαι. Κρατά φυλακισμένη την Ομάδα Έψιλον εις το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, με κατάπτυστες, ψευδείς καθ’ όλα πλασματικές (φανταστικές) κατηγορίες. Μέσω κάποιον υποτακτικών εντολοδόχων Ασφαλιτών, Εισαγγελέως (όπου κοσμούν το γραφείο του φωτογραφίες αυτού και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κ.α.), ανακρίτρια ξένης καταγωγής και τριών δικαστίνων οπού ανήκουν εις το Βυζάντιο, αποφάσισαν μυστικά για την Ομάδα Έψιλον.

Πίσω από όλα αυτά είναι οι μασόνοι βυζαντινοί «Σ. Χίος, Γ. Πάλμος ή Χαραμής, Χ. Γούδης, ο γκεσταπίτης κρατικής ασφάλειας Παπαδάκης κ.α. ασφαλίτες». Φυσικά δεν λείπουν οι πολιτικοί κρυπτομασόνοι όπως Π. Καμμένος, Γ. Καρατζαφέρης, Π. Μπαλτάκος, όπως και ο δημοσιογράφος της «Ελεύθερης Ώρας» Η. Κωνσταντινίδης κ.α. πολλοί βυζαντινοί που ανήκουν στην πολιτική, στην δημοσιογραφία (όπως ο Κ. Βελόπουλος), είναι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων κ.α., υποτακτικοί εντολοδόχοι βυζαντινών μασονικών οργανώσεων και της βυζαντινής μασονικής στοάς Lions (Εκκλησία Α.Ε). (υπάρχουν αποδείξεις πως εμπλέκονται όλοι αυτοί όπως και πολλοί άλλοι Lions «Βυζαντινοί».)Τα έργα και πράξεις των βυζαντινών κρυπτομασόνων, οι αθέμιτοι σκοταδιστικοί τρόποι (ψευδείς πλασματικές κατηγορίες, πλάνη, απάτη) που χρησιμοποιούν, κρατούν την Ομάδα Έψιλον φυλακή για τα ιδεολογικά της πιστεύω, γιατί γράφει αποκαλύπτοντας την αλήθεια (ενώ χρησιμοποιούν και αντιγράφουν, διαστρεβλωμένα, τα όσα γράφει η Ομάδα Έψιλον). Αποδεικνύεται απόλυτα ότι οι βυζαντινοί μασόνοι και υποτακτικοί εντολοδόχοι αυτών κυβερνούν την Ελλάς. Αφανίζουν και εξοντώνουν το γένος των Έλλην. Ελέγχουν πλήρως την εισαγγελία, η οποία «όλως τυχαίος» έχει ως έμβλημα την επτάφωτο λυχνία των Βυζαντινών Εβραίων.


Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος. Όπως ελέγχουν την έδρα, τινός το δικαστικό σώμα, όπως φυσικά και τα σώματα ασφαλείας.

Είναι ξεκάθαρο όταν ο Α. Τσίπρας έλεγε πως εκβιάζεται και απειλείται, «θα κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να κυβερνήσει», τινός πράγματος εννοούσε τους βυζαντινούς μασόνους της Εκκλησίας Α.Ε. Όπως οι δηλώσεις του Π. Καμμένου «εκτελώ εντολές της Εκκλησίας». Τις απειλές με τανκς και στρατό, τα τανκς που έστειλε στο Άγιο Όρος, όπως γιατί το Άγιο Όρος (βυζαντινοί Lions) κάλεσε έναν άθεο αριστερό, τον Α. Τσίπρα, να υπογράψει τη συμφωνία με τον «διάβολο».

Αυτό το οποίο διέπραξε η Ομάδα Έψιλον είναι μια συμβολική κίνηση (με κροτίδα) στο οικόπεδο της Τράπεζας Ελλάδος στην Καλαμάτα και στον μαρμαρωμένο βυζαντινό σφαγέα των Έλλην, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αυτοκράτορα της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Σύμφωνα με ιστορικά γεγονότα έσφαζαν, βασάνιζαν, λεηλατούσαν, βίαζαν και γενοκτονούσαν εις βάρος των Έλλην και άλλων ανθρώπινων φυλών. Από το άγαλμα αποκόπηκε η παλάμη του μαρμαρωμένου Εβραίου σφαγέα, την οποία και επανακόλλησαν άμεσα. Στο οικόπεδο της Τράπεζας δεν υπήρξαν υλικές ζημιές όπως διαπιστώθηκε μετά την σχετική έρευνα. Η Ομάδα Έψιλον είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας όσον αφορά την προστασία πολιτών κ.α. όπως επίσης διαπιστώθηκε μετά την σχετική έρευνα. Όσο για τις επιπλέον κροτίδες (που βρέθηκαν στην οικία του ενός) ήταν για το Πάσχα (των Εβραίων) καθώς η Καλαμάτα έχει παράδοση στις κροτίδες (βαρελότα χάρτου και τύπου σωλήνα) και στις σαΐτες όπου ρίχνονται ένα μήνα σχεδόν πριν, μα ιδίως το Πάσχα των Βυζαντινών. (κάθε χρόνο γίνετε αυτό βάση της ελληνικής παράδοσης.)

Η συμβολική κίνηση που έκανε η Ομάδα Έψιλον ήταν για την αφύπνιση των Έλλην, ως μια κραυγή για δικαίωση, μια κραυγή των Έλλην για να σταματήσει το ξεπούλημα της Ελλάδος, μια φωνή της οργής όλων των Ελλήνων προς αφύπνιση του Κράτους, προς το πολιτικό σύστημα, φωνή Ελλήνων που φωνάζει «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ». Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων και την ασταμάτητη εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Για να σταματήσει ο αφανισμός και η εξόντωση του Ελληνικού γένους. Για την σωτηρία της Ελλάδος. Η συμβολική κίνηση που έγινε από την Ομάδα Έψιλον καλύπτεται από τον συνταγματικό νόμο 120 ο οποίος δίνει το δικαίωμα δράσης, αντίδρασης και οργής με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο διαθέτουν, για όλα αυτά που πράττουν οι Βυζαντινοί μασόνοι εις την Ελλάς και προς το ένδοξο γένος των Έλλην.
             

Δεν είναι τυχαίο που στα τηλεοπτικά κανάλια (π.χ. ΣΚΑΪ) καλούνται βυζαντινοί μασόνοι. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) ανήκουν σε Lions (Λάιονς) κ.α. βυζαντινές μασονικές οργανώσεις. Δεν είναι τυχαία η εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από τους δουλεμπόρους βυζαντινούς μασόνους, τους οποίους προορίζουν για φθηνά εργατικά χέρια και φυσικά να αντικαταστήσουν τους Έλληνες.

Εξαθλιώνουν και εξοντώνουν τους Έλληνες με φορολογικά μέτρα κ.α. για να πληρώνουν νοίκια, επιδόματα κλπ. οι βυζαντινοί μασόνοι σε λαθρομετανάστες, αθίγγανους και φυσικά προς τα δικά τους άτομα. Έχουν μετατρέψει τον Ελληνικό στρατό σε υπηρέτρια και νταντά των λαθρομεταναστών. Παρέδωσαν Αιγαίο και Θράκη στην διοίκηση της Τουρκίας. Παρέδωσαν τα απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα του Ελληνικού στρατού, χωρίς καμιά αντίδραση από στρατιωτικούς (λογικό εφόσον είναι υποτακτικοί εντολοδόχοι της βυζαντινής μασονίας). 

Έψιλον ΕΥ