Σελίδες

Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Είναι γνωστών πως όλα εις την Ελλάδα λειτουργούν κατόπιν συμφερόντων, προσωπικών κινήτρων και υλισμού - πλουτισμού, το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στο δίκτυο των φυλακών. Παντού δημιουργούνται καρτέλ κερδοσκοπίας, τα οποία δρουν υπό την κάλυψη και προστασία της Εκκλησίας καθώς και την συνεταιριστικής μορφής σχέση με το Κράτος πλέον. Όλοι ενδεδυμένοι με την προβιά των δήθεν χριστιανών, εθνικοφρόνων, πατριωτών και παριστάνων τους νομοταγής ευσυνείδητους πολίτες. Στην ουσία προσδοκούν την επαναφορά και παραμονή του Μεσαίωνα εις την Ελλάδα. Πάντα επιδεικνύουν με  φασιστικό μένος το ρατσισμό τους και το μίσος που έχουν προς τους Έλλην(ες), μιλούν για θανατικές ποινές, για πλήρη εξουσία των δεσμοφυλάκων και την Μη ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις τους κρατούμενους. Υπάρχουν πολλοί δεσμοφύλακες (Ακροδεξιοί και Δεξιοί) στα καταστήματα κράτησης που κάνουν τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν ή έχουν οι κρατούμενοι Ανθρώπινα Δικαιώματα και ισότιμη δικαιοσύνη, μετατρέποντας τα καταστήματα κράτησης σε καταστήματα  ψυχολογικού βασανισμού και κερδοφορίας μέσω των καρτέλ που έχουν στήσει.  Στις φυλακές δεν τηρούνται οι νόμοι, αλλά κάθε φυλακή δημιουργεί τους δικούς της εσωτερικούς κανονισμούς με τους οποίους καταλύουν ολοκληρωτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επιβάλλουν και εξαναγκάζουν τους κρατούμενους να πληρώνουν τα είδη διατροφής, υγιεινής και όλα όσα χρειάζονται για την διαβίωση τους, ενδεικτικό παράδειγμα: αν οι κρατούμενοι λαμβάνουν μέσο όρο 100 ευρώ από συγγενείς και τις οικογένειες τους εκ του συνόλου κρατουμένων 10.000 ίσως και παραπάνω το μηνιαίο ποσόν ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ, τινός 12.000.000 ευρώ τον χρόνο. Είναι λογικότατο το δήθεν δημοκρατικό κράτος δικαίου που μιλά για δικαιοσύνη και ανθρώπινα δικαιώματα να εθελοτυφλεί, κατατάσσων αυτό ως κράτος δολοφόνων - δολοφθόνων. Τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν πείθουν κανέναν, χρειάζονται έργα πράξεις και ριζικές αλλαγές για να υπάρξουν όντος αποτελέσματα, στα καταστήματα κράτησης και την Ελλάς.

Σε αναφερόμενη δικαιωματική ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις τους κρατούμενους, τινός πράγματος οι κρατούμενοι να έχουν (με δικά τους έξοδα):

1) Κινητό τηλέφωνο για συχνή και άμεση επικοινωνία με την οικογένεια και συγγενείς τους (όχι στο παραεμπόριο των τηλεκαρτών από το καρτέλ προμηθευτών).

2) Φορητοί Η/Υ ως προς συγγραφή, ψυχαγωγία, ενημέρωση και εκπαίδευση μέσο χρήσης του διαδικτύου (internet).

3) Το αναφαίρετο δικαίωμα στον έρωτα, όλοι οι κρατούμενοι δικαιούνται να έχουν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα ερωτική επαφή, ιδίως δεσμευμένοι και παντρεμένοι (εις όλα τα ευρωπαϊκά κράτη ισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα εκτός της Ελλάδος).

Οι άρχων Εξουσιαστές και δεσμοφύλακες αντιδρούν επικαλούμενοι τους φασιστικούς εσωτερικούς κανονισμούς (οι οποίοι συντάσσονται από;), άλλοι δε δεσμοφύλακες απαντούν απαξιωτικά και ειρωνικά «πέστε τα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης …κ.α.», ένας εξ αυτών όντος βυζαντινής ακροδεξιάς ιδεολογίας με ειρωνεία και μένος να επιδείξει τον φασισμό του ήταν άκρως υβριστικός και προσβλητικός λέγοντας « πως την είδατε, οι κρατούμενοι θα γ@μιούνται και εμείς θα παίρνουμε μάτι, και ποιος θα ψάχνει τον κώλο και το μουνί των γυναικών (συζύγων) των κρατουμένων μήπως κρύβουν τίποτα…» και χαμογελούσε. Τινός εννοούσε γενικότερα πως τις γυναίκες, μανάδες των κρατουμένων που έρχονται σε άμεση επαφή, πρέπει να τις ψάχνουν κολπικά και πρωκτικά. (μήπως να ψάχνονται πρωκτικά και κολπικά υπάλληλοι και δεσμοφύλακες).

Αυτή είναι η Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα της Φασιστικής Εξουσίας της πλουτοκρατορικής άρχουσας τάξης και αρχής. Η δημοκρατία σας είναι η χειρότερη μορφή της χουντικής Βυζαντινής (Μεσαιωνικής) δικτατορίας. Είστε το πρότυπο και ο καθρέπτης του ευρωπαϊκού πολιτισμού όπως παπαγαλίζετε, μα στην πραγματικότητα είστε απλά γρανάζια της φασιστικής παρακρατικής εξουσιαστικής πλουτοκρατίας.