Σελίδες

Ανάρχων Ανένταχτοι Έλλην - Έψιλον ΕΥ


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Ανάρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ


Το Δέντρο Χασίς (Ιάσεως κ’ Νόησης)
Εκτός από κάποιες λίγες διαστρεβλωμένες αναφορές παρουσιαζόμενο από τους μιαρούς υποχθών ως «Δέντρο της Γνώσεως», το υποχθών βυζάν-τινών πονηρό επτάφυλο αναφέρεται εις αυτό παρουσιάζοντας το ως Δέντρο με κόκκινους καρπούς (κοκαόδενδρο), τινός πραγμάτος αντικατέστησαν το Δέντρο Χασίς των Έλλην με το Δέντρο κόκας (κοκαόδενδρο) που οι Έλλην είχαν ως απαγορευμένο, τινός ο κανών των Έλλην δεν επέτρεπε τη χρήση καρπών από το κακαόδενδρο καθώς το Όπιο είναι «παραισθησιογόνο» (καταστρέφει τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, είναι εθιστικό). Οι πονηροί βυζάν-τινοί υποχθών (Όφης ή Οφιούχος) «Επτάφυλο», πλανώντας και εξαπατώντας τους χθών ανθρώπους, λέγοντας πως αν φάνε τον κόκκινο καρπό του κοκαόδεντρου θα αποκτήσουν δύναμη και γνώση, για αυτό οι Έλλην «Θεός» τους απαγόρευαν να φάνε καρπούς από αυτό το δέντρο. Οι χθών άνθρωποι άρχισαν να τρώνε οπιούχους παραισθησιογόνους καρπούς από κοκαόδεντρα δίνοντας τους την αίσθηση του ισχυρού και δυνατού, πράττωντας σαρκικά όργια, εχθροπραξίες κ.α. μιαρές, κακόβουλες πράξεις. Βλέπων οι Έλλην «Θεός» αυτά που έπρατταν οι χθών άνθρωποι όπως να τρώνε τον απαγορευμένο καρπό από το κοκαόδεντρο ( από τους καρπούς του φτιάχνεται το Όπιο και κοκαΐνη), οργιστήκαν και τους έδιωξαν από την Ελλάς (Γηραιά Ήπειρο) τινός από τον παράδεισο, λέγων οι Έλλην προς τους χθών πως η παρακοή τους και επιλογή τους να πιστέψουν το σκωτικό υποχθόνιο επτάφυλο (=Βάκχους “Εβραίους”) θα τους καταστρέψει, πως θα ζευγαρώνουν σαν ζώα (κτηνά) και θα ζουν εκ της επίπονης δουλείας (ως δούλοι) για το υποχθόνιο επτάφυλο.


Το υποχθόνιο επτάφυλο «Εβραίοι», εθίζοντας τους χθών ανθρώπους σε οπιούχες παραισθησιογόνες και ναρκωτικές ουσίες, ζώντας με δουλεία, πράττοντας σεξουαλικά όργια, να γαμεύονται και να πληθύνονται σαν κτηνά, το υποχθόνιο επτάφυλο γαλουχούσε το μυαλό των χθών ανθρώπων εκ του ψεύδους, πλάνης οδηγώντας τους όλο και πιο βαθιά στην μιαρότητα, σκοταδισμό στην ολοκληρωτική λήθη (ύπνωση), όσες χθών φυλές ήταν φιλέλλην(ες) αρνούμενοι τα δρώμενα και την σκωτική θρησκοληψία του υποχθόνιου επτάφυλου (βακχικού «Εβραϊκού» γένους), οι υποχθώνιοι έστρεφαν τις άλλες χθών φυλές εναντίον τους, καθοδηγώντας τους ως σταυροφόρους σε λεηλασίες, βιασμούς, βασανισμούς και σφαγές προς τους φιλέλλην και Έλλην.  

Αργότερον το βυζάν – τινό θρησκοληπτικό, σκώτικό, επτάφυλο δαιμονοποίησε το Δέντρο Χασίς (Ιάσεως και Νόησης) τινός το «Δέντρο της Γνώσεως», απαγορεύοντας δια βίας (=Νόμου) την καλλιέργεια και τη χρήση με το πρόσχημα πως είναι δήθεν ναρκωτική ουσία (δημιουργεί ναρκισμό «ύπνωση» και «παραισθήσεις», μα τίποτα από αυτά δεν ισχύει), οι σκωτικοί βυζάν – τινοί τέκτονες «μασόνοι» του επτάφυλου ξεκίνησαν τη νόμιμη επεξεργασία και μαζική παραγωγή του όπιου (παραισθησιογόνων) και ναρκωτικών (Ναρκισμού) σκευασμάτων εκ των φαρμακοβιομηχανιών κ.α. ιδιωτικών επιχειρήσεων γνωστές ως καρτέλ παράνομης εμπορίας παραισθησιογόνων και ναρκωτικών σκευμασμάτων, εκτός αυτών παρασκευάζουν αλκοολούχα (οπιούχα) ποτά που δημιουργούν εθισμό, παραισθήσεις και ναρκισμό (ύπνωση) κ.α. Όλα αυτά επεξεργάζονται, παρασκευάζονται και πουλιούνται ευρέως και ελευθέρως (νόμιμα) εις τους ανθρώπους από το βυζάν-τινό  σκωτικό επτάφυλο των Βάκχων τινός Εβραίων «Ιμπίρι». Το σκωτικό υποχθώνιο βυζάν-τινό πονηρό (Όφης) Σαββατικό επτάφυλο καθιέρωσαν τη βιοχημική επεξεργασία παραισθησιογόνων (όπιο) και ναρκωτικών ουσιών ως είδος πρώτων υλών στην παρασκευή τυποποιημένων τροφών και αναψυκτικών (όπως η Κόκα – Κόλα η οποία περιέχει όπιο κόκας) και γαλακτοκομικών. Τινός πράγματος η ανθρωπότητα είναι εθισμένοι στα παραισθησιογόνα και ναρκωτικές ουσίες δηλαδή στη δουλική υπερκατανάλωση.


Το Δέντρο Χασίς (Ίασις και Νόησης): Προέρχεται από τους αρχεγόνους αυτόχθων Έλλην, είναι το Δέντρο που παρέχει τη χάση (Ίαση) πληθώρας ασθενειών και παθήσεων όπως τη σωστή και την αυξημένη νόηση (αύξηση εγκεφαλικών κυττάρων), εκ της αυτής χασίς (Ίασις), μετονομάστηκε από τους Έλλην «Χασισά», εξ αυτού το χασίς. Εις προγενέστερους χρόνους αποκαλείτω ως το «μάνα εξ ουρανού» και το «Δέντρο της Γνώσεως» καθώς χρησιμοποιείτο από τους Έλλην και Φιλέλλην ως πρώτη ύλη για υφάσματα, ενδύματα, γλυκίσματα, διατροφικά είδη, ως φάρμακο, καύσιμο, κ.α. Τινός πράγματος είναι το Δέντρο «φυτό» του Θεού, τινός των Έλλην.

Όσο περί μυθοπλασίας οι Βάκχες «Εβραίες» που παρίσταναν τις Πυθίες (μέντιουμ) δεν μασούσαν δαφνόφυλλα (τα οποία είναι πικρά και η πολύ συχνή κατανάλωση δηλητηριάζει τον οργανισμό, όπως και ο χυμός «ζελές» της Αλόης), μασούσε φύλλα κοκαόδεντρου (κόκας). Όπως εκ αρχαίων χρόνων οι βυζάν-τινοί θρησκόληπτοι πότιζαν τα παιδιά τους ναρκωτικές ουσίες από παπαρούνα κ.α. Τώρα πουλιούνται ως φαρμακευτικά σκευάσματα στα φαρμακεία.

Έψιλον ΕΥ
Άγγελος