Σελίδες

Ανάρχων Ανένταχτοι Έλλην - Έψιλον ΕΥ


ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανάρχων Ανένταχτοι  Έλλην
Έψιλον – ΕΥ

Προς Υπουργείο Δικαιοσύνης κ’ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο ορθόδοξος Βυζάν τινών ταγών σκοταδισμός και ο μεσαιωνικός θρησκοληπτικός φασισμός εμποδίζει την γνωσική νόηση των πραγμάτων, κρατούν δέσμεο και υποχειρίδιο τους το Υπουργείο σας όπως και τα Υπουργεία Παιδείας – Πολιτισμού.  Σας απειλούν εξαναγκάζοντας σας να μην επιφέρετε κάθαρση και ριζικές αλλαγές που απαιτούνται για την ύπαρξη πραγματικά δίκαιης Δικαιοσύνης και πλήρη εφαρμογή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον σωστό σωφρονισμό εις όλα τα καταστήματα κράτησης.
Ως Έλλην(ες) φορολογούμενοι Πολιτικοί κρατούμενοι “Αιχμάλωτοι” απαιτούμε εδώ και τώρα την πλήρη εφαρμογή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εις όλους τους κρατούμενους όλων των καταστημάτων κράτησης. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν θα σας άρεσε να προβούμε σε αυτό πιστέψτε μας.


Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο (νομοθεσιών) περί Δικαιοσύνης κ’ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ισχύων εις όλα τα πολιτισμένα ευρωπαϊκά κράτη του 21ου αιώνα και όχι της φασιστικής μεσαιωνικής Δύσης των ΗΠΑ. Τα σωφρονιστικά Καταστήματα Κράτησης υπάγονται εις το Υπουργείο Δικαιοσύνης κ’ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και όχι εις τους βυζάν τινούς ψευδό κατήγορους δεσμώτες και κακοδικαστές (καθώς αυτοί δικάζουν καθήμενοι στα έδρανα) Εισαγγελείς. Απαιτούμε την νομική θέσπιση πλήρης κατάλυσης όλων των προνομιών που έχουν οι Εισαγγελείς στα Καταστήματα Κράτησης και στα δικαστικά έδρανα.  Το μόνο νομικό προνόμιο που έχουν είναι του δημόσιου κατήγορου και μόνο αυτό, τινός πράγματος να ελέγχει – συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία (και όχι με ψευδή πλασματικά στοιχεία ή με φανταστικές υποθέσεις) για να παραπέμπει εις δίκη, ως κατήγορος δεν έχουν καμιά θέση στα δικαστικά Έδρανα να δικάζουν, έχουμε Δικαστές στα Έδρανα να δικάζουν Σωστά κ. Υπουργέ της δικαιοσύνης, ή είναι απλά διακοσμητικές γλάστρες των εδράνων, εφόσον οι Εισαγγελείς δικάζουν.

Οι εσωτερικοί κανονισμοί των Καταστημάτων Κράτησης πρέπει άμεσα να τροποποιηθούν βάση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ’ δίκαιου σωστού σωφρονισμού εις όλα τα Καταστήματα Κράτησης.  Αυτά χρειάζονται οι κρατούμενοι Άμεσα, και όχι βυζάν τινούς μεσαιωνικούς θρησκοληπτικούς οίκους (όσοι το επιθυμούν ας πάνε σε ορθοδόξων βυζάν μοναστηριακά καταστήματα κράτησης), μην ξεχνάτε πως το 80% των κρατουμένων εις αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.  Μήπως να φτιάχνατε μια εκκλησία για κάθε θρήσκευμα στις φυλακές, τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας ποιος τα πληρώνει, η Εκκλησία με τα τρις εκατομμύρια περιουσία.

Έψιλον-ΕΥ
Άγγελος