Σελίδες

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνης

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Άναρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνης


Το κράτος δικαίου ισούται με την ισότιμη και ανιδιοτελή προς όλους Δικαιοσύνη, Ελεύθερη βούληση και Ανθρώπινα Δικαιώματα, είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους βασίζεται το κράτος δικαίου. Εις ένα κράτος φασιστικού πολιτεύματος και μοναρχισμού δεν υπάρχει δικαιοσύνη, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ελεύθερη Βούληση τινός ελεύθερος βίος και ελεύθερη γνώμη, άποψη κλπ, σημαίνων πως το κράτος διοικείται και ελέγχετε από παρακρατικές φασιστικές αυτό-προσδιοριζόμενες ανεξάρτητες αρχές. Στην ελλαδική βυζάν-τινή παρακρατικοποιημένη αποικία (πρότυπο Ευρωπαϊκού Φασιστικού Πολιτιστικού Γίγνεσθαι) ως κράτος διοικείται και ελέγχετε από παρακρατικές βυζάν-τινές ορθόδοξες και αυτό-προσδιοριζόμενες «ανεξάρτητες» καταλυτικές φασιστικές αρχές. Οι οποίες είναι η βυζάν-τινή Ορθόδοξη και Ανατολική Εκκλησία του Ισραήλ, η Βυζάν-τινή ορθόδοξη μιαρή εισαγγελική αρχή, και οι βυζάν-τινές κομματικές φασιστικές παρατάξεις Χ.Α. – Ν.Δ. – ΚΚΕ – Ένωση Κεντρώων, οι οποίες πράττουν προς το συμφέρον των αυτών βυζάν-τινών καρτέλ, και ως ταγοί εντολοδόχοι της βυζάν-τινής σκωτικής και αντιελληνικής ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας, η οποία νοιάζεται και ενδιαφέρετε μόνο για την περιουσία (γη, ακίνητα) της, και τον πλούτο (τραπεζικές μετοχές) που έχει χωρίς να πληρώνει προς το κράτος τίποτα.

Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνη

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Ανάρχων Έλλην
Έψιλον-ΕΥ


Κράτος Δικαίου και Δικαιοσύνη

Ένα κράτος δίκαιο και ισότιμης ανιδιοτελής δικαιοσύνης εκ του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, μα κατά πλείστον εκ της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, τινός κυβέρνησης. Όταν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων “Χ.Α., ΝΔ, Ένωση Κεντρώων”, ως βυζαντινοί ταγοί τάσσονται απροκάλυπτα ως εντολοδόχοι της ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, τινός συμφερόντων αυτής και των αυτών βυζαντινών συμφερόντων πλουτοκρατίας, απειλώντας και βάλλοντας την κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Αυτό αποδεικνύει και επιδεικνύει εμπράκτως το παρακράτος των βυζαντινών ταγών της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας όπως το γιατί οι βυζαντινοί κομματικοί ταγοί προσπαθούν να παρεμποδίσουν την κυβέρνηση να ψηφίσει και να εφαρμόσει τα νομοσχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί θίγονται τα συμφέροντα των βυζαντινών καρτέλ και της ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας, όχι για το καλό της Ελλάδος, όχι για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, το μόνο που τους νοιάζει και ενδιαφέρει είναι ο πλούτος που κατέχουν και η παρακρατική εξουσία που έχουν οι βυζαντινοί ταγοί.

Η Εισαγγελική Δολοφθόνο Βυζαντινή Αρχή

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
Ανένταχτοι Άναρχων Έλλην
Έψιλον ΕΥ

Η Εισαγγελική Δολοφθόνος Βυζαντινή Αρχή


Η Εισαγγελική δολοφθόνος «ανεξάρτητη» αρχή της Βυζαντινής επτάφυλης θρησκοληπτικής και υποχθώνιας πονηρής ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Ισραήλ τινός Βυζαντινών ταγών μασονικών οίκων (Λάϊονς, Πανέλληνες του Μυστρά, Ομάς Όλυμπος, Χ.Α. κ.α. οργανώσεων) και των αυτών βυζαντινών ορθόδοξων σκωτικών Πατριαρχείων, είναι μία από τις τρείς δολοφθόνες μασονικές αρχές του Βυζαντινού Βάκχικου επτάφυλου (συστήματος) του Ισραήλ. Το ότι έχει ως έμβλημα η Εισαγγελία την επτάφωτο λυχνία (επτάφυλου) του Ισραήλ (Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας) δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαία η εδρική ύπαρξη του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) στην Θεσσαλονίκη μήτωρ του ψευδοκράτους Ισραήλ.

*Ισραήλ: Δωδεκάφυλο, οι δώδεκα βάκχικες ενδογαμικές φυλές
*Βυζάν: Τα βυζανιάρικα νεογνά του Λέων, Λάϊονς.
*Βάκχος: Σαββατικός (ο ανήκων στον Σαββαώθ), Βλάχος, Μιαρός, Εβραίος, Μη Έλλην
*Εβραίος: Ιμπίρι τινός ο Βάκχος που ζει σε αντίσκηνο σε όχθες ποταμών και λιμνών, ο φιλοχρήματος, άπληστος, πονηρός, απατεώνας, άπατρις, Βλάχος….